2777
2789

سلام دوستان میخوام بدونم پیش دبستانی کتاب هم داره وکلا درموردش راهنماییم کنید میخوام برای سال تحصیلی پیش رو آمادگی داشته باشم

خواهرشوهرم پسرش باید پارسال میرفت پیش دبستانی اصلا نفرستادش

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 7تا کتاب

پیش دبستانی مطمئنی ۷ تا کتاب داره اون کلاس اوله ها

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

ببین هر مهد پیش دبستان یه مدل اموزش میده و مسلما کتاب و دفتر هم لازمه چون مدرک نداره پس اصولیم نداره

فقط به معلمون نگاه کن ببین ادم مهربونیه با بچه ها چطوریه

اون مهمه

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

من مارسال مهد کودکی نداشتم وچند سال پیش بود.

بله مهد کودک هم کتاب دارن.

که انتخاب کتابها مربوط به مدیریت مهد کودک میشه.

ریاضی علوم انگلیسی

کتابهای کمک اموزشی مخصوص پیش دبستانی ها ویا ورود به مدرسه 

ببین هر مهد پیش دبستان یه مدل اموزش میده و مسلما کتاب و دفتر هم لازمه چون مدرک نداره پس اصولیم نداره ...

ممنونم دوست مهربون نمیدونم با این اوضاع کرونا چی میشه ولی خواستم کلا آمادگی داشته باشم

من مارسال مهد کودکی نداشتم وچند سال پیش بود. بله مهد کودک هم کتاب دارن. که انتخاب کتابها مربوط به ...

الان شنیدم پیش یک داریم و پیش دو که اولی اختیاریه دومی اجباری 

کلا فضاش فکر کنم مثل مهدکودکه و بیشتر بازی هستش در کنارش آموزش درسته؟

ممنونم دوست مهربون نمیدونم با این اوضاع کرونا چی میشه ولی خواستم کلا آمادگی داشته باشم

👍👍👍

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻