2777
2789
عنوان

کیا تازه سیسمونی خریدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 82 پست
باور کن سرویس خوابش مشکل کوچیکته.من یه روز نشستم حساب کردم.دیدم واییی خرده ریزا خیلی بیشتر درمیاد.کا ...

منم میخوام همینکارو بکنم کاسکه هرکی خریده پشیمون شده یدونه کوچولو جمع و جور میگیرم ک ارزونترم باشه کالسکه بزرگ واسه بچه خواهرم هس اگ لازم داشتم ازش میگیرم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سرویس و کمد  ویترین گرفتم3تومن دقیقا 9ماه پیش اگه میخای عکس بذارم آگه سرعت نت بهم اجازه بده

بزار ممنون

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
میخوام بجا سرویس خواب نوزاد سرویس نوجوان بگیرم براش میخوام بدونم چقدر فرق قیمته،شما قیمت نکردید؟

سرویس خواب نوزادی ک من قیمت کردم تختش بزرگه تا ۵.۶سالگی خوبه با کمد ۴ونیم بود

اینو سفارش دادیم ساختن.تمام ام دی اف.شد ۱۲۰۰ من چیزه زیادی نگرفتم.فقط واحب ضروریارو .همی ...

فقط کمده؟اره سرویس چوب هایی ک دیدم همین قیمت ها هس کمدشون ایشالا بشادی استفاده کنی عزیزم خیلی نازه مبارکت

باور کن سرویس خوابش مشکل کوچیکته.من یه روز نشستم حساب کردم.دیدم واییی خرده ریزا خیلی بیشتر درمیاد.کا ...

این اشتباه نکن دوست من، من کالسکه نگرفتم ،گفتم ما اهل پیاده روی و دور زدن تو خیابون نیستیم ، ماشین هم داریم ، ولی دو ماه نشد خریدم ، انقدر واجب، هر چقدر هم بچه سبک باشه وقتی میخوای بلخره خریدی کنی کاری کنی هم خودش اذیت میشه هم پدر و مادر ،کالسکه از نون شب واجبتر، کریر هم خیلی خیلی خوب، البته چون دختر من آخر دی به دنیا اومد ما خیلی واسه دید و بازدید به کارمون اومد بچه نوزاد همش خواب خدایی ناکرده زیر دست و پا میمونه، تو کریر جاش امن، قشنگ نرم درست میکردم، یا وقتی یکم بزرگتر میشه اسباب بازی آویزون میکنی دسته اش بازی میکنه باهاش حرف میزنی کارات میکنی

میشه لیست بدی چیا گرفتی

ی دست لباس سایز صفر واسه بیمارستان.(پیراهن استین دار و شلوار)

ست کلاه و پاپوش بیمارستان

دو تا کلاه

دو دست لباس سایز ۱ استین دار

۳ دست لباس سایز دو استین دار

شورت عینکی و رکابی ست سایز ۱و۲

زیرپوش ۲تا

سرویس حوله حموم و حوله دم دستی

قنداق

قنداق فرنگی

دور پیچ

ساک

وسایل بهداشتی

پتو

کریر

بجز اینا دیگه چیزی نمیگیرم فقط بالشت شیردهی و وسایل خوابش(دوتا تپلک و بالشت)مونده

پز چی عزیزم؟؟! مارک با مارک فرق داره فاکتور هاش هست چرا الکی پز بدن؟ وقتی یه پستونک50تومنه معلومه او ...

والا من هفت سال پیش سیسمونی خریدم اما خوب یادمه حتی هفت سال پیش هم سرویس خواب کودک از زیر یک میلیون پیدا میشد تا بیست میلیون

واقعا الان بیست میلیون که پولی نیست.

همین خانم که میگن بعضیا پز میدن اگه یه سرچ کنن و تو اینستا یا اینترنت نرخ سرویس چوبهای مارک یا شرکتی و .. رو ببینن مطمینا متوجه میشن.

دیگه قدیم نیست کسی بتونه از خودش دروغ بگه الان راحت میشه اطلاعات و قیمت بدست اورد تو اینترنت

من ماه پیش خرید کردم ولی از تولیدی

سرویس تخت نوجوان،کمد و ویترین 2400 شد 

گهواره ترک که تخت کنار مادر هم میشه و خودش سرویس تشک و لحاف و بالش و گارد داشت 790 تومن

کهنه شور 4 کیلو کاپکس 600 تومن

تشک خرسی همراه با پتو و بالش و تشک تعویض 360 تومن

سرویس کالسکه مارک بی بی ستی با روروئک 1200(البته از قبل بود و فقط یه دونه داشت اگه از قبل نبود بالای 2200 میشد)

تشک طبی فنری تخت نوجوان با ارتفاع 25 سانت و دوسال گارانتی400 تومن(اینم از در کارگاه تولیدیش خریدم بیرون حدود 600 بود)

پتو اسپانیایی و پتو تا حدود 5 6 سالگیش با جتس عالی حدود 250 شد دوتاییش

وسایل بهداشتی با ظروف و بشقاب و فلاسک و...  یک میلیون و خرده ای

سرویس سماور ذغالی یکمم ظروف مسی واسه خودم خریدم شد 1270 تومن

حدود سی دست تریکو گرفتم که یه سریش قیمت قبل بود تیکه ای 6 تومن شد یکه سریش جدید بود تیکه ای 10 تا 15 تومن

حدود22 دست هم سر همی و لباس بیرون که به صورت میانگین تیکه ای 50 60 تومن در اومد

از اون تشک گردهای گارددار هم دادم بدوزن که حدود 50 تومن پارچه اش شد 40 تومن الیاف مزد دوختشم هنوز نگفته

5 تا گارد تخت خریدم از یه دوزنده خانگی دونه ای 20 تومن

اسباب بازی هم استخر،توپ استخر،عروسک خرس یک متری،عروسک دختر یک متری،وسایل اشپزی،وسایل پزشکی،وسایل ارایشی،بازی حلقه،ده تا عروسک کوچیک،جورچین فکری،خانه سازی،ارگ فلزی خریدم که مجوعا چیزی حدود 500 تا 600 شد

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
والا من هفت سال پیش سیسمونی خریدم اما خوب یادمه حتی هفت سال پیش هم سرویس خواب کودک از زیر یک میلیون ...

منم اول این فکر و کردم ولی منظورشون با فامیل هاشون بودکه جنس افتضاح میخرن و میگن 40تومن شده

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
من ماه پیش خرید کردم ولی از تولیدی سرویس تخت نوجوان،کمد و ویترین 2400 شد  گهواره ترک که تخت ک ...

همه خریدات عالی و خوب گرفتی مبارک باشه.

ما شهرستانیم قشنگ دوبرابره اینجا .

من خوشخواب یه نفره گرفتم برا دخترم هفت سالشه مارک رویا پارسال خریدم هشتصد