2777
2789
عنوان

کیا تازه سیسمونی خریدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 82 پست
میخواستیم خودمون بخریم بابام نذاشت  

من بابام وضع مالی خوبی نداره یعنی مریضه سرکار نمیتونه بره مجبورم خودم بخرم اما نمیدونم سرزنش مردمو چه کنم

صبح میشه این شب صبر داشته باش......
عزیزم بزن تو گوگل لیست کاملش میاد از داخلش انتخاب کن لیست کن بخر

عزیزم بستگی داره چی بخری ،چه برندی بخری، من و شوهرم چون خودمون خریدیم واقعا ضروریات و خریدیم و بیشترش از پخش یا تولیدی تو دیوار پیدا کردیم، من خیلی دلم میخواست گهواره بخرم ولی تخت پارک گرفتم و به شدت الان راضی هستم چون دختر من زود دستش به اطراف گرفت بلند شد و گهواره فقط به درد ۵ ماه میخورد ولی الان دخترم ۱۶ ماهش همچنان تو تخت پارک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز سرویس خواب نخریدم . اما پرسیدم کلا قیمتها رو . کلش پایینتر از 10 تومن درمیاد . برای همه پا ...

پز چی عزیزم؟؟! مارک با مارک فرق داره فاکتور هاش هست چرا الکی پز بدن؟ وقتی یه پستونک50تومنه معلومه اون قیمتا هم میشه دیگه 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
سرویس خواب رو چن خریدی؟

۱۵ و خرده ای فککنم چون تشک و کاور تشکم خریدم شاید یکم بیشتر شده باشه

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (۲کیلوو۹۳۰گرم)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍(۹-۰۴-۱۴۰۰) ۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(۲۰-۰۴-۹۹)❤️(۱۴-۰۴-۱۴۰۰🩵) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی (۲کیلو و ٩٧٥گرمي)(۳کیلو و۲۰۰گرمی)❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍شما تمام دنیای منید مانِلي و آنِلی زيباي من🩵

هنوز سرویس خواب نخریدم . اما پرسیدم کلا قیمتها رو . کلش پایینتر از 10 تومن درمیاد . برای همه پا ...

من میخوام اگ زیاد اختلاف قیمتی نباشه بجای سرویس چوب نوزاد سرویس نوجوان بخرم تو گوگل هم قیمت ها رو درست نمیزنه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
سرویس خواب رو چن خریدی؟

حتما نوجوان بگیر

دخترم الان ۳/۵ساله اس رو تخت نوجوان میخوابه

تا دوسالگی بیشتر اندازه نمیشه نوزادی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من میخوام اگ زیاد اختلاف قیمتی نباشه بجای سرویس چوب نوزاد سرویس نوجوان بخرم تو گوگل هم قیمت ها رو در ...

چرا تخت کودک نوجوان نمی‌گیرید؟ هم برای کودکیش خوبه هم بزرگ میشه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
من میخوام اگ زیاد اختلاف قیمتی نباشه بجای سرویس چوب نوزاد سرویس نوجوان بخرم تو گوگل هم قیمت ها رو در ...

برو از تبریز بخر .

من از تبریز خریدم  نصف سیسمونی رو .از همه شهرها ارزونتر بود . کیفیتها عالی . قیمتها پایین . 

البته خدا منو ببخشه . به فامیلا قیمتها رو زیاد گفتم که نگن ارزون خریده و ... :(

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
عزیزم بستگی داره چی بخری ،چه برندی بخری، من و شوهرم چون خودمون خریدیم واقعا ضروریات و خریدیم و بیشتر ...

تخت پارک رو چن خریدی عزیزم؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

عزیزم بستگی داره چ مارک و برندی خرید کنی 

من ی پستونک و بند پستونک خریدم ۳۵۰ تومن  یدونه هم خریدم ۱۸ تومن    جنس و مدلش زمین تااسمون باهم متفاوته  

چرا باید پز داد اونم الان ک دیگه همه دستشون تو خرجه و قیمتا معلومه چجوری هرروز نجومی بالا میره

خداروشکر ما رسم نشون دادن سیسمونی و اینا نداریم پس نمیتونیم پز بدیم😁😁🙄

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (۲کیلوو۹۳۰گرم)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍(۹-۰۴-۱۴۰۰) ۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(۲۰-۰۴-۹۹)❤️(۱۴-۰۴-۱۴۰۰🩵) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی (۲کیلو و ٩٧٥گرمي)(۳کیلو و۲۰۰گرمی)❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍شما تمام دنیای منید مانِلي و آنِلی زيباي من🩵

پز چی عزیزم؟؟! مارک با مارک فرق داره فاکتور هاش هست چرا الکی پز بدن؟ وقتی یه پستونک50تومنه معلومه او ...

نه عزیزم .

فامیل ما  ککلا ایرانی . دس میزدی به پارچه کالسکه  جر میخورد . 

الکی میگن که بگن ما زیاد پول خرج کردیم برای سیسمونی .

خارجی نبودن مارکاشون . 

من بابام وضع مالی خوبی نداره یعنی مریضه سرکار نمیتونه بره مجبورم خودم بخرم اما نمیدونم سرزنش مردمو چ ...

عزیزم بابات اصلا مجبور نیس خرج بچه شما رو بده کسیم حرفی زد همینو بگو ،بگو منو همسرم بچه آوردیم مجبوریم خرجشم بدیم البته اگ شوهرت هواتو داره و ب خانوادش نمیگه برو با شوهرت بخر بگو نصفشو بابام خریده

عزیزم بستگی داره چ مارک و برندی خرید کنی  من ی پستونک و بند پستونک خریدم ۳۵۰ تومن &n ...

شماها رو نمیدونم 

فامیلای من مارک بسیار ارزون ایرانی میخرن . 

حتی دس میزنی به پارچه کالسکه نخ کش میشه . 

به همه میگن تا 40 میلیون دادیم .

ادم نگاه میکنه میعپفهمه ارزونن هستن .