2777
2789
عنوان

کیا تازه سیسمونی خریدن؟

778 بازدید | 82 پست

قیمت کلش چقدر شد؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

وای منم میخاد بخرم 😫😫😫

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پارسال خریدم اگه اشتباه نکنم حدودا ۲۱ اینا ولی خب من خیلییییی خریدیم خیلییی😆

چخبرههههه

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
اذر ماه گرفتیم الان چند برابر شده فکر کنم

اره اون ک صد در صد ی قیمت حدودی میخوام مثلا سرویس خواب کامل نوزادتون چند شد؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

عزیزم بستگی به مدلی که میخوای داره ولی از تولیدی ها بگیر نصف قیمته 

میدونم که هر کدوم از شما ها دلتون به وسعت یک دریا پاکه و همه هم میدونیم دعا ها در حق همدیگه زودتر مستجاب میشهازت میخوام اگه اینو خوندی از ته دلت یدونه صلوات برای ارامشم و رسیدن به عشقم بفرستی💗مرسی ازت مهربون💎
وای منم میخاد بخرم 😫😫😫

منم میخوام بخرم😂

من تاالان ضروریا رو گرفتم.بدون سرویس خواب و کالسکه.شدن ۱۳۰۰

میخوام بجا سرویس خواب نوزاد سرویس نوجوان بگیرم براش میخوام بدونم چقدر فرق قیمته،شما قیمت نکردید؟

دیجی کالا چند وقت پیش یه نگاه کردم بنظرم قیمتا مناسب بود یه نگاه بکن 

ممنون از راهنماییت حتما نگاه میکنم