2777
2789
عنوان

تاحالا تو زندگیتون کار بشدن احمقانه ای کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 30 پست

اره  

ماری جوانا  زدم

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خواهرام نجاتم دادن و چشمم رو باز کردن خیلی خر بودم و کله شق

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
اره به شوهرم گفتم بیا و مثله برادر کمکم کن ک برم از زندگیت بیرون والا نمیدونم اصلا فازم چی بود 

🤣🤣🤣 این داستان شوهر برادر میشود

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡

یکیشم با ی همسایه فضول ک همه می گفتن آدم نیست صمیمی شدم بعد کارمون ب ۱۱۰ هم کشید

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
یکیشم با ی همسایه فضول ک همه می گفتن آدم نیست صمیمی شدم بعد کارمون ب ۱۱۰ هم کشید

😂😂😂 نه به اون شوری شوری نه به اون بی نمکیتون

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡

کاره اشتباه ک زیاد میکنم اما یکیش ک خیلییییییییی بهم یخت گذشت سره ی چیز مسخره با شوهرم قهر کردم موندم خونه مامانم اینا بخیاله اینک شوهرم مث همیشه میاد منت کشی میریم اما شوهرم جوری ادبم کرد ک هیچوقت یادم نمیره درست ۱۰ روز ن زنگی ن چیزی با وجود اینک باردار بودم تقصیرم داشتم اخرش داییم اشتیمون داد سره رفتاره بچگانم 😔☹باز یادم اومد حالم بد شد چ روزایی بود

❤دختر گلم خوش اومدی ب زندگیم❤
کاره اشتباه ک زیاد میکنم اما یکیش ک خیلییییییییی بهم یخت گذشت سره ی چیز مسخره با شوهرم قهر کردم موند ...

خخخ تا تو باشی الکی قهر نکنی

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

🤣🤣🤣 این داستان شوهر برادر میشود

ن بابا داستان نیست ک واقعی بهش گفتم گفتم حسم بهت مثله خواهر برادره دست خودم نیستو اینا اوووو برای ۶ ۷ سال پیشه سال اول ازدواجمون بعد رفتیم مشاوره و خلاصه درست شد رابطمون من حتی پدر مادرمم درجریان بودم ی مقطعی اصلا نمیتونستم با شوهرم کنار بیام میگفتم نمیخوامت حسی ندارم و اینا میگفتم تو بگو طلاق بگیریم ک خانوادم راضی بشن.حالا ما دوست بودیما ۲ ۳ سال دستو پا زدم ک بهم برسیم