2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای عكس رنگی بیهوش نمیكنن كه.

چرا با بیهوشی و بی‌حسی انجام میشه

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  

بله میدونم ولی من رفتم شاهین اصلاهیچ چی نفهمیدم منم دنبال بیهوشی بودم ولی خیلی خیلی راحت بودبرامن

دارم بابیهوشی ولی عوارض داره اگه بخوای میدم ولی خودم نرفتم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

میخوای ادرس میزارم زنگ بزن بپرس من دنبالش گشتم اینویکی معرفی کردگفت بابیحسی بودخیلی خوب بود

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من عكس رنگی گرفتم بی حسی بود ولی با این حال كلی دردشو احساس كردم.

با بیهوشی بهتره فکر کنم... چرا حس کنید؟؟ دکتر خوب نبود؟؟ 

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
با بیهوشی بهتره فکر کنم... چرا حس کنید؟؟ دکتر خوب نبود؟؟ 

نشنیده بودم با بیهوشی انجام میشه. البته اگه میدونستم با بیهوشی انجام میدن راضی به بیهوشی نمیشدم چون عوارض داره.

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
نشنیده بودم با بیهوشی انجام میشه. البته اگه میدونستم با بیهوشی انجام میدن راضی به بیهوشی نمیشدم چون ...

چرا من مشهد هستم و شاید برم عکس رنگی.. چون میترسم میرم بیهوشی... یه جورایی خواب عمیقه...