2777
2789
عنوان

نمیدونم راه درست کدومه ... لطفاً بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 91 پست
تونگاه نکن🤣

فرهنگ و شعور اینجا خودشو نشون میده😏

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو هفته پیش سوال پرسیدم ج ندادن🤣

😮🤐 بزارن دو سال دیگه جواب بدن😂😂

به پیج بهزاد چاووشی هم سر بزن

اگه میخوای لینک اینستاگرامشو برات بزارم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

حس میکنم باهام هفت پشت غریبه س با این رفتاراش

ساید اونم همینطور فکر میکنه تو فاصله رو بردار

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
چجوری نگاه نکنم وقتی تو تاپیک دوم هر پست هستی کسی هم اینطکر جوابتو نمیده عصر یاشب تاپیک خودتو بزن را ...

فعلا که جوابای خوبی گرفتم دستشون دردنکنه به مدیرا بگید تاپیکم و درست کنن ارور نده تنکس👋

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤
ساید اونم همینطور فکر میکنه تو فاصله رو بردار

چطوری بردارم؟؟

تا من آرومم همه چی خوبه

وای اگه من بهم بریزم

یه دعوای بزرگ توی راهه

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
😮🤐 بزارن دو سال دیگه جواب بدن😂😂  به پیج بهزاد چاووشی هم سر بزن اگه میخوای لینک اینستاگرام ...

ن من مشکلم ی چیز دیگه بود استرس داشتم جوابش زود بدونم ک بعدش رفتم دکتر

سال دیگه انشالله ج میدن خخخ

تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡
تاپیکم سند نمیشه ارورمیده تو میتونی درستش کن زشت نشه

به نی نی یار بگو درستش کنه

@نی_نی_یار_3  

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

استارتر به این پیج سر بزن 

https://instagram.com/dr.behzad.chavooshi?igshid=1tp29lzdxl2kg