2777
2789
عنوان

مهاجرت خارج از کشور وازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 60 پست

عزیزای من این حرفا چیه میزنید ؟؟! این بنده خدا رو هم‌ گمراه میکنید یک‌چیزی روی‌هوا همه شنیدن هی میگن آزاد اینجوری دولتی اینجوری عزیز‌من اول از همه هرچی خوندی درستو تموم‌ کن ، دوم اینکه شما ویزات پیوست به خانوادست نه پذیرش تحصیلی اگر آلمان هست میتونم‌بیشتر راهنماییت کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک سال از درسم مونده نمیدونم برم دنبال زبان خوندن  یا فعلا دانشگاهو تموم کنم😐گیجم حسابی

حتما درستو بخون فعلا و برنامت یا دانشگاهتو واسه کسی ک هنوز همه چی قطعی نشده عوض نکن

وای به وقتش ک خواستین برین و ازدواجتون قطعی شد میتونی اصلا انصراف بدی و اونجا یه رشته رو ادامه بدی

من خیلی چیزا شنیدم و دیدم واسه همین این پیشنهادو میکنم بهت 😅

عزیزای من این حرفا چیه میزنید ؟؟! این بنده خدا رو هم‌ گمراه میکنید یک‌چیزی روی‌هوا همه شنیدن هی میگن ...

مرسی گلم

من اره برای ازدواج میرم

اما برام سواله که اونجا میتونم کاری ب مدرکم بکنم یا نه باید از اول تکرار کنم

رشتم روانشناسیه

مرسی گلم من اره برای ازدواج میرم اما برام سواله که اونجا میتونم کاری ب مدرکم بکنم یا نه باید از او ...

خواهش میکنم ببینید شما اول ایران رشته ی خودتون تموم کنید جدا از اینکه کدوم دانشگاه هستید و مدرکتون چی هست دوم اینکه برای پیوست به خانواده مدرک A1 احتیاج دارید که سه ماهه میتونید بگیرید اصلا سخت نیست وقتی وارد المان بشید میتونید کلاس زبان شرکت کنید در ضمن خدمت دوستان و شما عرض کنم که اگر ایران مثلا مدرک B2 بگیرید صرفا برای پذیرش هست و بعدا باید تست داف و یا یک مدرک دیگه ارائه بدید.  وقتی دوره ی زبانتون تکمیل شد میتونید برید دانشگاه ارشد رشتتون رو به زبان آلمانی بخونید یا اینکه تصمیم بگیرید مثلا کارای دیگه بکنید که اون داستانش فرق میکنه 

یه سایتی هست به نام آنابین که اونجا میتونی ببینی مدرک دانشگاهیت قابل ارزش هست یا نه که حتی اگه نبودم یه جایی هست تو آلمان که ازشون زاب میگیری و مدرکتو با ارزش میکنن که هزینه داره و یه چند ماهی طول میکشه که اگه بیای آلمان و انجام بدی خب زودتر انجام میشه....

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

یه دوستمون گفتن که برای پیوست به خانواده نیاز به مدرک A1 هست این برای همه صدق نمیکنه اگه کسی که شما دارید بهش پیوست میشید بلوکارت داشته باشه شما نیاز به هیچچچچچ مدرک زبانی ندارید....

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!