عزیزای من این حرفا چیه میزنید ؟؟! این بنده خدا رو هم گمراه میکنید یکچیزی رویهوا همه شنیدن هی میگن آزاد اینجوری دولتی اینجوری عزیزمن اول از همه هرچی خوندی درستو تموم کن ، دوم اینکه شما ویزات پیوست به خانوادست نه پذیرش تحصیلی اگر آلمان هست میتونمبیشتر راهنماییت کنم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
مرسی گلم من اره برای ازدواج میرم اما برام سواله که اونجا میتونم کاری ب مدرکم بکنم یا نه باید از او ...
خواهش میکنم ببینید شما اول ایران رشته ی خودتون تموم کنید جدا از اینکه کدوم دانشگاه هستید و مدرکتون چی هست دوم اینکه برای پیوست به خانواده مدرک A1 احتیاج دارید که سه ماهه میتونید بگیرید اصلا سخت نیست وقتی وارد المان بشید میتونید کلاس زبان شرکت کنید در ضمن خدمت دوستان و شما عرض کنم که اگر ایران مثلا مدرک B2 بگیرید صرفا برای پذیرش هست و بعدا باید تست داف و یا یک مدرک دیگه ارائه بدید. وقتی دوره ی زبانتون تکمیل شد میتونید برید دانشگاه ارشد رشتتون رو به زبان آلمانی بخونید یا اینکه تصمیم بگیرید مثلا کارای دیگه بکنید که اون داستانش فرق میکنه
یه سایتی هست به نام آنابین که اونجا میتونی ببینی مدرک دانشگاهیت قابل ارزش هست یا نه که حتی اگه نبودم یه جایی هست تو آلمان که ازشون زاب میگیری و مدرکتو با ارزش میکنن که هزینه داره و یه چند ماهی طول میکشه که اگه بیای آلمان و انجام بدی خب زودتر انجام میشه....
چنان دل بسته ام کردیکه با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اماسایه ام با من نمی آمد!
یه دوستمون گفتن که برای پیوست به خانواده نیاز به مدرک A1 هست این برای همه صدق نمیکنه اگه کسی که شما دارید بهش پیوست میشید بلوکارت داشته باشه شما نیاز به هیچچچچچ مدرک زبانی ندارید....
چنان دل بسته ام کردیکه با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اماسایه ام با من نمی آمد!