2777
2789
عنوان

با این انرژیها چیکار میکنین؟😣😑

187 بازدید | 12 پست

من با یکی از فامیلامون یکم صمیمی ام،دیشب از بیکاری و بی دوستی،یکم باهم تو واتسپ حرف زدیم و عکس فرستادیم،بعد من یه آهنگیو که خودم خونده بودم واسش فرستادم،بعد ده دقیقه که هیچی نگفت پشیمون شدم،پیش خودم فکر کردم صدای منو دوست نداشته،بعد یهو سی تا ویس فرستاد،که اینو کِی خوندی؟چرا خوندی؟تو حموم خوندی؟همیشه صداتو ضبط میکنی؟متن شعرشو داری؟شعرش از کیه؟..........بعدشم کلی از روی حافظ غزل خونده واسم فرستاده😳😵آخرشم بی خدافظی رفت،رفتارش بهم انرژی منفی داده،از دیشب یه جور بدی شدم،شماها وقتی کسی بهتون انرژی منفی بده،چجوری اون انرژیها رو از خودتون دور میکنین؟اگه راهی بلدین به منم بگین.....و مرسی😍🌺

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😯😯😯

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
ازش دوری میکنم تمام

مرسی تمام🌹👌🏻

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

فازشو نفهمیدم😐

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
من ارتباطمو کم میکنم واقعا مغزم نمیکشه با این جور افراد ارتباط داشته باشم

من به هش هم احساساتمو میگم با 😨😨😨😨😨😎

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
میشینم با انرژیا حرف میزنم اول سوا میکنم خوب و بدو بعدش بدارو از در بیرون میکنم 😊😊

درِ کوجا🙃😁

فازشو نفهمیدم😐

قبلشم همش از قیمت یه وسیله ای که خریده بودم پرسید،نمیدونم یه چیزیش میشه🤦‍♀️