2777
2789

میشه کامل توضیح بدین چه علائمی داشتین؟ درد و اینا منظورمه.

من ۴روز عقب انداختم بعد بتام ۸۰بود ولی ۴۸ساعت بعد که باید حداقل دوبرابر بشه شد۲۲۶. ولی تو سونو ساک حاملگی دیده نشد.دکتر گفت اگه تا شنبه بتا به ۱۰۰۰نرسه خارج رحمیه.

اگه هزار نشه خیلی اتفاقات بدی در انتظارمه.اگه خونریزی داخلی کنم بیچاره میشم😔😔😔😔😔😔

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

عزیزم اصلا نگران نباش اینا همه ش احتمالات هست

مثبت فکر کن و آرامش داشته باش

برات صلوات فرستادم 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا نگران نباش اینا همه ش احتمالات هست مثبت فکر کن و آرامش داشته باش برات صلوات فرستادم&nbs ...

از دیروز که تو نت خوندم خارج رحمی چجوریه و چه اتفاقاتی بعدش میفته دارم سکته میکنم بخدا

نه بابا این دکترا چرا و پرت میگن

من خودم روز پری عدد بتا149 بود و دو روز بعدش 255شد یه هفته بعدش 1400شد 

ولی این بیشعور دکتری انقد استرس داد بهم تا سقط شد...

خارجه رحمی هم نبود..

از دیروز که تو نت خوندم خارج رحمی چجوریه و چه اتفاقاتی بعدش میفته دارم سکته میکنم بخدا

نه عزیزم اصلا اشتباه کردی خوندی

هنوز جنین خیلی کوچیکه معلومه ساک حاملگی دیده نمیشه 

99 درصد بارداری ها رحمی هست و فقط یک درصد خارج رحمی

خیییییلی احتمالش ضعیفه

اصلا نگران نباش

خیالت راحت راحت باشه 

تازه بتا ت هم خیلی خوبه کی گفته 

من بهت قول میدم 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

یهو که خونریزی نمیکنی درد شدید خواهی داشت و بعدش لاپاروسکوپی میکنن منو ۲ شبانه روز بیمارستان بستری کردن چون مشکوک به خارج رحمی بودم و بتامم ۲ برابر نشده بود ولی الهی ۱۰۰ هزار مرتبه شکر که خارج رحمی نبود....

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

عزیزم نگران نباش منم با بتای بالای ۱۰۰۰رفتم سنو  گفت لسری از حاملگی نداری حتی اثری از سقط هپ نداری  خارج رحمی هم نیس 

گفت احتمال زیاد خارج رحم هست و دیدیه نمیشه 

کلی حالم بد شد در حدی که دیگه از اطرافم چیزی نفهمیدم  گفت برو ازمایش بده دوباره  اگه همون عدد بود بیا سنو داخلی 

ماما بهم گفت نرو فعلا تا بعد تعطیلات عید بعد عید که رفتم سنو گفت قلبش تشکیل شده و مشکلی هم نداره 

اینا تو سنو وقتی چیزی نمیفهمن الکی یچی میگن

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
نه بابا این دکترا چرا و پرت میگن من خودم روز پری عدد بتا149 بود و دو روز بعدش 255شد یه هفته بعدش ...

همش میترسم خونریزی داخلی کنم بیچاره شم.

توروخدا دعاکنید برام😔😔😔😔

عزیزم روانی بوده سونو آخه بتای 200 کجا ساک حاملگی داره بتات که دوبرابر شده بیا وقتی به 1500 برسه ساک دیده میشه زیر اون اصلا نیست الکی خودتو اذیت نکن من خارج رحمی داشتم تا شش هفته علامتی نداشتم بعدش لک بینی شروع شد ولی بتا ندادم شش هفته بتام 1200 بود

نه عزیزم اصلا اشتباه کردی خوندی هنوز جنین خیلی کوچیکه معلومه ساک حاملگی دیده نمیشه  99 درصد ب ...

آخه تو هفته ۵باید دیده بشه. فقط یه حالت میمونه اینکه دیر لانه گزینی انجام شده.که امیدوارم این باشه