2777
2789
عنوان

مامانم تو بارداریم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 84 پست
خخخخخخ. چه مادری شاید ناراحت شده لز بچه اوردنت

اره میگفت زوده ولی من میخواستم همبازی بشن تو یه وقتی باشه که بچه اولم حسادت نکنه 

الانم واقعا با هم خوب بازی میکنن خیلی هوای همو دارن مثل دوقلو ها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین از الان که بارداری به خودت بگو من بچه واسه خودم میارم و فقط وظیفه خودم و شوهرمه بهش برسیم همین وبس ،واقعا از هیچ کس توقع نداشته باش بیاد کمکت حتی از مادر ،چون این توقع خیلی از لحاظ روحی اذیتت میکنه و ناراحت میشی ، وقتی توقع نداشته باشی از لحاظ روحی قوی تر میشی و هیچ وابستگی برات نمیمونه

من به مادرم گفتم که دوباره بچه بیارم نمیخوام اصلا شما تو زحمت بیفتی یه روزم نمیخوام بیای پیشم ،به مادر چه ربطی داره اونا زحمتاشونو کشیدن بنده های خدا حالا باید جور ما رو بکشن 

و خدایی که به شدت کافیست...
کلفت؟😐😐😐😐😐😐 اون داره با عشق به دختر و نوش میرسه این اسم برازنده ی هیچ مادری نیست

عزیزم چه عشقی وظیفه هیچ کس جز پدر و مادر خود بچه نیست. والا اون مادر بدبخت سر بچه های خودش به اندازه کافی زحمت کشیده ..اگه کاری میکنه لطف میکنه خیلیها هم مجبوری انجام میدن

کلفت؟😐😐😐😐😐😐 اون داره با عشق به دختر و نوش میرسه این اسم برازنده ی هیچ مادری نیست

عشق چی بابا

هر چیزی حدی داره نه زیادیش خوبه نه کمش حالا شاید مامانه با عشق هست کاراش اما اون دختره باید فهم داشته باشه درک داشته باشه بره سرخونه و زندگیش اخه یعنی چی 6ماه بیوفتی رو دست مامان بابات زحمت بدی بهشون اگه به بچه داریه نهایت ادم تو دوماه یاد میگیره شوهرو همرو ول کرذه اومده پیش اینا اخه این چه زندگیه 

طفلی مامان من ۱۵ روز قبل زایمان اومده خونمون کارام میکرد،الانم دو ماه زایمان کردم هنوزم خونمونه کمکم ...

خوشبحالت من از ماه اول بارداری دلم آش رشته میخواس برام درست نکرد خودمم بلد نبودم ب مادرشوهرمم روم نمیشد بگم الانم ماه پنجمم هنوز برام درستش نکرده😞

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

من حالم خوب بود و همه کاری میتونستم انجام بدم و حتی کمک مامانم هم میکردم

ولی بارداری دومم یه مشکلی برام پیش اومد مجبور شدم یکماه خونه بابام استراحت کنم و مامانم خدا بیامرز خودش همه کارا رو میکرد

خواهرم حاملگی هاش سخت بود و هرسری میمومد خونه بابام استراحت و فقط کارای شخصی خودش رو انجام میداد

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
خوشبحالت من ک بارداری اولمه تازه ۲۰سالمم بیشتر نیس از دکتر رفتن تا غذاهای مورد علاقم تو بارداری رو خ ...

عزیییزم انشالله به سلامت به دنیا بیاد🙏❤

راستش من مخصوصا چون پسر بزرگم فلج مغزی هست مامانم اینا بیشتر حساسیت نشون میدادن و دوست نداشتن بهم سخت بگذره و کلا بجز حاملگی همیشه هم هوای ما رو دارن از همه نظر ❤❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ببین از الان که بارداری به خودت بگو من بچه واسه خودم میارم و فقط وظیفه خودم و شوهرمه بهش برسیم همین ...

وقتی بچه میاری تاآخرعمرش مسئولشی!

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

من خودم دلم نمیومد ازتش کنم اخه سنش بالابود زانو دردو قلب درد داره منم بچه اخرم دیگه الان سنش رفته بالابااینکه میگفتم برام کم نمیزاشت غذا برام میفرستاد ولی خودم نمیخاستم ازش خجالت میکشیدم عذاب وجدان میگرفتم تموم کارامو خودم کردم فقط بعد زایمانم چندشبی پیشم موند

خوشبحالت من از ماه اول بارداری دلم آش رشته میخواس برام درست نکرد خودمم بلد نبودم ب مادرشوهرمم روم نم ...

کاری نداره که سرچ کن طرز تهیه اش رو یاد بگیر 

سعی کن چشمت به دست کسی نباشه و توقع کار از هیچ کس نداشته باش

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
عشق چی بابا هر چیزی حدی داره نه زیادیش خوبه نه کمش حالا شاید مامانه با عشق هست کاراش اما اون دختره ...

منم بچم ۷ ماهشه هر روز از صبح تا غروب خونه مامانم هستم...شوهرم که میره سرکار منو میبره اونجا غروب میاد دنبالم

اگه یه روز نرم مامانم شاکی میشه که چرا نیومدی

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘