2777
2789

سلام بچه ها

از تجربياتتون بگيد

چيكار ميكنيد كه شوهرتون رو به خودتون نزديك كنيد و دلشو به دست بيارين.

١-من سعي ميكنم وقتي از سركار مياد،خودم مرتب و اراسته باشم،در رو كه باز ميكنه با گرمي ازش استقبال ميكنم و بعضي اوقات با ابميوه يا چايي ازش پذيرايي ميكنم

٢-اوايل خيلي قهر ميكردم،ديگه به جايي رسيده بود كه قهرام معني نداشت براش،اما الان سرموضوعات كوچيك قهر نميكنم.عين بچه ها خودمو لوس ميكنم و با زبون بچگونه از ناراحتيم براش ميگم.

٣-هميشه از اينكه سرگوشيش بود ازش گلايه داشتم،الان وقتي از سركار مياد هيچي بهش نميگم و ميزارم نيم ساعت با خودش توي فضاي مجازي باشه.بعدش بهش ميگم مياي كمكم كه فلان كار رو باهم دوتايي انجام بديم.برناممون رو جوري ميچينم كه باهم فيلم ببينيم،بريم بيرون،دوتايي ورزش كنيم و .... يه تايم هم ميذاريم كه هر دو بريم سرگوشي.

٤-بعضي اوقات به مامانش زنگ ميزنم و ميگم دلمون براتون تنگ شده،تشريف بيارين خونمون يا يجايي بيرون قرار بذاريم و شام بخوريم.بعدم زنگ ميزنم به شوهرم و ميگم با مامانت برنامه گذاشتيم و شما اكي هستي؟اونم كلي خوشحال ميشه كه به خانوادش اهميت ميدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر وقت داری

من با بچه وقت و حوصله این کارا رو ندارم

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

تو خونه بگو بخند زیاد بکنید..

تشویقش کن و ازش تعریف کن

البته در حد متعادل ...نه خیلی زیاد که سرش گیج بره

وقتی سرکار میره بهش زنگ بزن

و پیام عاشقانه بده که بفهمه تو فکرشی

لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌

چه انسان فهمیده ای هستین شما

دعا کنین منم واسه شوهرم همینطوری شم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

من زیاد جلوش گریه نمیکنم چون عادی میشه واسش 

سعی کنید در مواقعی که کارتون لنگه گریه کنید😂😂😂شوهر من که رام میشه

به مادرش احترام میزارم هرچند که بعضی وقتا باعث ازاره خخخخ

ولی اینجوری اگه مادرش از من بدم بگه شوهرم جلوش وایمیسته

البته بستگی به شوهرو اخلاقشم داره ها🤪

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

١-اجازه نميدم قهر و دلخوريمون بيشتر ٥ دقيقه باشه.با زبون بچگونه يه حرف خنده دار ميزنم يا يه حركتي خنده دار ميكنم كه اونم خندش بگيره.و سكوت قهر شكسته بشه.

٢-مسافرت يا بيرون كه ميريم،بهش ميگم اگه چيزي براي مامان يا خواهرت ديدي،بهم بگو براشون هديه بخريم.هميشه مناسبت ها و روزهاي مهم رو به ياد ميسپارم و بهشون زنگ ميزنم و تبريك ميگم.

٣-هروقت جلوي جمع اشتباهي كنه يا حرفي نادرستي بزنه،تو روش نميارم و پشت حرفش هستم.

بعدا كه دوتايي بوديم اشتباهشو ميگم.

چقدر وقت داری من با بچه وقت و حوصله این کارا رو ندارم

بچه كه واقعا وقت ميبره عزيزم.ولي اينكارا زمان بر نيست.فقط سياست رفتاري هست

من اوايل اينطوري نبودم،همش بحث داشتيم،كم كم ياد گرفتم چطور رفتار كنم كه دلخوري پيش نياد

١-اجازه نميدم قهر و دلخوريمون بيشتر ٥ دقيقه باشه.با زبون بچگونه يه حرف خنده دار ميزنم يا يه حركتي خن ...

عزیزم خیلی خوب کاری میکنی که تو مسافرت به فکر هدیه برا مامان و خواهر همسرت هستی ولی حتما هر چیزی که برای مامان و خواهرش خریدی عینش برا مامان و خواهر خودتم بخر اینجوری نه دلخوری بین شما و همسرت پیش میاد و نه اینکه مامان و خواهر خودت کوچک و بی ارزش نشون دادی. همیشه مواظب باش که کاری کنی ارج و قرب خانوادت پیش همسرت بالا بره... اینجوری ارج و قرب خودتم ناخودآگاه پیش همسرت بالا میره. همینجوری تو به خانوادش احترام میذاری اونم باید اینکار در قبال خانوادت انجام بده 

عزیزم خیلی خوب کاری میکنی که تو مسافرت به فکر هدیه برا مامان و خواهر همسرت هستی ولی حتما هر چیزی که ...

بله عزيزم.هميشه حواسم هست.هر موقع خانواده خودم رو دعوت كردم خونمون،فرداش خانواده همسرم رو دعوت كردم.فرقي بينشون نذاشتم.

هميرم هم هميشه هواي خانوادم رو داره