2777
2789
عنوان

بارداری با کلومیفن

452 بازدید | 36 پست

سلام دوستان کسی با کلومیفن باردار شده؟ جنسیت نی نیتون چیه؟

امروز جواب ازمایش شوهرمو نشون دکتر دادم براش کلومیفن و ویتامین cنوشت

خودمم مشکلی نداشتم ولی کلومیفن نوشت

ممنون میشم جواب بدین😔از صبح کارم شده گریه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوردم باردار شدم ب جنسیت زیاد ربطی نداره من جنسیتشو هنوز نمیدونم دوستم مصرف کرد بچش پسر شد

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
اره امروز دادن بهم برای تقویت اسپرم شوهرم  گفتن یکم ضعیفه باید تقویت بشه

خرنوب اسیاب کن با عسل بده عالیه،سلن پلاسم خیلی خوبه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
من خوردم باردار شدم ب جنسیت زیاد ربطی نداره من جنسیتشو هنوز نمیدونم دوستم مصرف کرد بچش پسر شد

عزیزم انشاالله بسلامتی بغلش کنی😘😍امیدوار شدم

چند ماه مصرف کردین؟ همسرتون نخوردن؟

انشالله ک حله پس نگران نباش

امیدوارم 

بخدا خستم از طعنه شنیدن 

خانواده شوهرم میان پیشم میشینن میگن هرکسی لایق مادرشدن نیست😔 جاریام که واویلا

نمیدونن مشکل از من نیس🥺

عزیزم انشاالله بسلامتی بغلش کنی😘😍امیدوار شدم چند ماه مصرف کردین؟ همسرتون نخوردن؟

ان شاءالله ممنون گلم❤یماه لتروزول و سینال زدم باردار نشدم ماه دوم کلومیفن خوردم باردار شدم تنبلی داشتم،ن عزیزم فقط خودم مصرف کردم ان شاءالله بزودی قسمت شما شه

من باردار شدم ولی جنسیت معلوم نیست😂😂بعدم گریه نداره من بعد از شش ماه کلومیفن خوردن باردار شدم

عزیزم انشاالله بسلامتی بغلش کنی😘

اخه حرف بقیه خیلی اذیتم میکنه