fati_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1826 عنوان بارداری با کلومیفن 452 بازدید | 36 پست سلام دوستان کسی با کلومیفن باردار شده؟ جنسیت نی نیتون چیه؟امروز جواب ازمایش شوهرمو نشون دکتر دادم براش کلومیفن و ویتامین cنوشتخودمم مشکلی نداشتم ولی کلومیفن نوشتممنون میشم جواب بدین😔از صبح کارم شده گریه 1399/03/21 | 09:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1826 اسپرم زیاد میکنه؟ اره امروز دادن بهم برای تقویت اسپرم شوهرم گفتن یکم ضعیفه باید تقویت بشه
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 من خوردم باردار شدم ب جنسیت زیاد ربطی نداره من جنسیتشو هنوز نمیدونم دوستم مصرف کرد بچش پسر شد 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
sanaz_azarmahi عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 489 اره امروز دادن بهم برای تقویت اسپرم شوهرم گفتن یکم ضعیفه باید تقویت بشه انشالله ک حله پس نگران نباش
سناخانومي عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 من باردار شدم ولی جنسیت معلوم نیست😂😂بعدم گریه نداره من بعد از شش ماه کلومیفن خوردن باردار شدم
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 اره امروز دادن بهم برای تقویت اسپرم شوهرم گفتن یکم ضعیفه باید تقویت بشه خرنوب اسیاب کن با عسل بده عالیه،سلن پلاسم خیلی خوبه 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
fati_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1826 من خوردم باردار شدم ب جنسیت زیاد ربطی نداره من جنسیتشو هنوز نمیدونم دوستم مصرف کرد بچش پسر شد عزیزم انشاالله بسلامتی بغلش کنی😘😍امیدوار شدمچند ماه مصرف کردین؟ همسرتون نخوردن؟
fati_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1826 انشالله ک حله پس نگران نباش امیدوارم بخدا خستم از طعنه شنیدن خانواده شوهرم میان پیشم میشینن میگن هرکسی لایق مادرشدن نیست😔 جاریام که واویلانمیدونن مشکل از من نیس🥺
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 عزیزم انشاالله بسلامتی بغلش کنی😘😍امیدوار شدم چند ماه مصرف کردین؟ همسرتون نخوردن؟ ان شاءالله ممنون گلم❤یماه لتروزول و سینال زدم باردار نشدم ماه دوم کلومیفن خوردم باردار شدم تنبلی داشتم،ن عزیزم فقط خودم مصرف کردم ان شاءالله بزودی قسمت شما شه 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
fati_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1826 من باردار شدم ولی جنسیت معلوم نیست😂😂بعدم گریه نداره من بعد از شش ماه کلومیفن خوردن باردار شدم عزیزم انشاالله بسلامتی بغلش کنی😘اخه حرف بقیه خیلی اذیتم میکنه