2777
2789
عنوان

اونایی که نوزاد دارن بیان

215 بازدید | 16 پست

نوزادم اسفند ۹۸به دنیا اومد هنوز یارانشو نریختن

شما چی یارانه نوزادتونو دادن

چیکار کردین

باید کجا بریم اعصابم خورد کردن واسه چهل پنج تومن...ٍانگار میخان یک ملیون بدن که هی دزدی میکنن

اگه اطلاعی دارین کمک کنین 

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم برج ۶پارسال ب دنیا اومد شوهرم رفت پلیس+۱۰مدارک خودشو شناسنامه بچه روداد و درخواست داد واسه یارانه از ماه بعدش دیگه واریز شد

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
دخترمنم اردیبهشت دنیا اومده نمیدن کلا

چرا اخه من دخترم که چهارسالشه تا شنسنامه گ فتیم یارانش وصل شد اما این نه الان سه ماهشه لجم گرفته 

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
چرا اخه من دخترم که چهارسالشه تا شنسنامه گ فتیم یارانش وصل شد اما این نه الان سه ماهشه لجم گرفته&nbs ...

دقیقا واسه بچه اولم به محض گرفتن شناسنامه واریز شد ولی سر این نه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
دقیقا واسه بچه اولم به محض گرفتن شناسنامه واریز شد ولی سر این نه

دزدی توروز روشنه خاک برسر این دولت

پسر من آذر دنیا اومد بهش میدن

چقد زود باردارشدی

دخترمنم اردیبهشت دنیا اومده نمیدن کلا

خوب اقدام کنین از دیروز توسایتم نمیشه فک کنم باید رفت پلیس +۱۰