2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون چرا يه پسر جواب ادمو نميده كم انلاين ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 43 پست
من چي كار كنم خيلي دلتنگشم اغسردگي گرفتم خيلي خيلي تنهام فقط اون و دوست داشتم كه اونم جوابمو نميده😔 ...

میفهمم وابسته شدی خودم‌این حسو تجربه کردم ولی میدونی الان دو راه داری یا بشین غصه بخور و وابسته یه آدم باش که الویتش نیستی یا کاملا بیخیالش شو مطمئن باش بگذره خیلی راحت فراموشش میکنی و یه زندگی با آرامش داری و به کسی وابسته نیستی و یه آدم بهتری سر راهت قرار میگیره

من راه دومو انتخاب کردم و الان زندگیم خیلی خوب شده خداروشکر😃

🥴🥴✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم وابسته شدی خودم‌این حسو تجربه کردم ولی میدونی الان دو راه داری یا بشین غصه بخور و وابسته یه آ ...

عزيزم من الان چي كار كنم پيامي كه ديشب براش فرستادمو حذف كنم؟من كسيو ندارم تك فرزندم خيلي هم تنهام افسردگي هم گرفتم خيلي بهش وابسته هستم

عزيزم به نظرت ديشب بهش پيام دارمو الان حدف كنم؟

اره حذفش کن تو اون تورو نزده تو دیوار تو بزنش تو دیوار اگ دوست داشت ک تماس میگیره اگ ک نه بهانهشومیگیره میره مسدودش کن واتس تلگرام راحت این داره بهانه میاره ...غصه نخور گلم اصلا شاد باش بخدا ترزش نداره گل نازم

عزيزم من الان چي كار كنم پيامي كه ديشب براش فرستادمو حذف كنم؟من كسيو ندارم تك فرزندم خيلي هم تنهام ا ...

آره حذف کن

ببین منم تنهام کسی هم کنارم نیس مطمئن باش تنها باشی بهتره تا با اینجور آدمی باشی یه مدت بگذره عادت میکنی ولی بجاش آرامش داری همیشه اولویت زندگیت خودت باش و هر چیزی که ناراحتت میکنه و آرامشتو بهم میریزه رو حذف کن

🥴🥴✋