2777
2789

دلم میخواد برای همه اونایی که منتظرن طعم شیرین بچه دار شودنو بچشن دعا کنین من چهلتا سوره ی یس نذر کردم هرکی دلش خواست بخونه هر چند تا بهم بگه برای همه منتظرا نذر کردم منم برای همتون تو حرم آقا امام رضا علیه السلام ارزویه خوشبختی میکنم...

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یدونه میخونم البته نمیدونم دلم پاکه یا نه😐😐 التماس دعا💕

حاجتت روا 😘

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین
عزیزم میشه اگ دوباره حرم میری برا منم دعا کنی خیلی آشفتم این روزا اسم فاطمست ممنون

چشم گلم 

انشالله حاجت روا بشید تاپیک معجزه باردار شدنمو بخونید بدردتون میخوره 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

یه فامیلی داریم براش دعا کن خانومه خیلی خوبه ولی الان سی و نه سالشه براش دعا کن ازدواج کنه دکتر هم هست ولی خیلی غصه میخوره از این قضیه

دعا میکنی به آرزوهام برسم⁦♥️⁩🥺

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

من چهل تا سوره یس نذر کردم برای همه ی منتظرا پس حداقل ی دونه بخونید