2777
2789
عنوان

اگه این حمومه، پس اونجایی که ما میریم چیه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو حموم به این بزرگی نمیتونم لخت بشم

خجالت میکشم😂

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

حموم عمومی قدیمیا هست خخ اونجا دوش میگیریم

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              

آدم معذب ميشه موقع حمام😂😂😂

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

من ک سردرد گرفتم از خونه های لاکچری تو دیوار نگم برات اوفففف🤦‍♀️

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم