2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی جونم⁦❤️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 34 پست
والا من تعجب میکنم از این حرفا.امکان نداره بری سونو بپن صد در صد دختره و پسر بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

قضیه مال 14 سال پیشه البته😂والا ما هم تعجب میکنیم با اینکه پیش اومده ... ولی خب استثنا هست دیگه

مبارکه انشاالله سالم بیاد ،چند ماهته گلم

مرسی قربونت ۱۷هفته ام عزیزم 

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته چند بودی؟؟

۱۷هفته عزیزم انومالی فعلا نرفتم چون دوست داشتم جنسیت نی نیم رو زودتر بدونم زودتر رفتم گفت ۹۰درصد پسره

بسلامتی ،ویارتون چیا بود ؟؟؟

مرسی گلم اصلا حالت تهوع و استفراغ نداشتم ویار خاصی هم نداشتم هم شور میخورم هم ترش هم شیرین فرقی نداره

خودم دوست دارم چون بچه اوله پسر باشه 😁

نه بچه اول دختر باشه خوبه اشتباه متوجه شدی اما هرچی باشه سالم باشه شومنو شوهرم ک عاشق دختر بودیم خداروشکر دختر داریم شوخیلیم تلاش کردیم دختر بشه ایشالا هرچی دوس داری همونه گلم 

آخییی عزیزممم من عاشق نی نی ام زندگیت پر از نی نی😁❤

قربونت گلم⁦❤️⁩😍

نه بچه اول دختر باشه خوبه اشتباه متوجه شدی اما هرچی باشه سالم باشه شومنو شوهرم ک عاشق دختر بودیم خدا ...

مرسی عزیزم انشالا😍