2777
2789
یعنی توام‌ نرمال بودیو حامله نشدی؟؟

عزیزم من موندم این ازمایشا چربطی به حاملگی داره مشکل ندارن ازمایشات ولی کامل نیست دکترت حتما لازم ندیده چیز بیشتری برات بنویسه مطمعنن اینا ببری بیینه یسری جدید مینویسه برات یا شک میکنه به چیزای دیگه ازمایشو اصولا برای پیدا کردن علت میگیرن نه صرفا بگن علتش چیه 

ن همه چیم خوب بود دوبارم سونوشدم قبل اقدام سونوشکموواژینال همه چیم عادی بود فقط یکم تیروئیدم بالابود ...

پس امضات چی میگه؟؟ منم سونوشکمو واژیناال دادم.گفت تنبلی داری.الان بهم‌پروژسترون داده ک بزنم..پریود بشم بد برم‌ پیشش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس امضات چی میگه؟؟ منم سونوشکمو واژیناال دادم.گفت تنبلی داری.الان بهم‌پروژسترون داده ک بزنم..پریود ب ...

امضام آرزومه دیگه،تاآخربخونی متوجه میشی،منم ،هشت ماه بود انقد قرص و آمپول محرک استفاده کردم دیدم بیفایدس گذاشتم کناردکترمم عوض کردم،این جدیده میگه ازبس آمپول زدی تخمدانات داغون شدن استراحت داده بهم 

امضام آرزومه دیگه،تاآخربخونی متوجه میشی،منم ،هشت ماه بود انقد قرص و آمپول محرک استفاده کردم دیدم بیف ...

واای یعنی توام‌پروژسترون میزدی؟؟ قبلا قرص چی میخوردی؟؟ چندسالته؟؟ به من ی ویتامینم داده اینوفولیک.توگوگل سرچ خیلی خوبه.بهم‌گفت حتمابخور.

گفت اینا ازمایشات قبله بارداریه..🙄

درسته عزیزم ولی میگم با اینا علت مشخص نمیشه که علت باردار نشدنت چیه اینا برای قبل بارداریه که اگر مثلا مشکل تیرویید داری قبل باردار شدنت بهش رسیدگی کنن 

درسته عزیزم ولی میگم با اینا علت مشخص نمیشه که علت باردار نشدنت چیه اینا برای قبل بارداریه که اگر مث ...

تنبلی داشتم.سونومو بهش نشون دادم.گفتم میخام اقدام کنم.بد بهم‌ گفت این ازمایشارو هم بده.حالا دوباره دین هفته باید برم‌🙄

اسی جان من شما چجوری اوضاعتون که تنبلی دارین  ؟ 

من پریودم منظم منظم نبوده ولی در حد یکی دوروز اینور اونور اگه ماهش حرص و جوش بخورم دو سه روز میشه ۴،۵روز

الان ده روز از موعدم میگذره و پریود نمیشم 😞 تنبلی دارم یعنی؟