2777
2789
عنوان

شما بودید چی جواب میدادید؟؟چرا انقدر من بی زبونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 151 پست
مثلا برای مصاحبه کاری رفته بودم ی شرکتی... ک همه خانم بودن  داشتم با مدیر داخلی صحبت میکردم ی ...

همون نگاه کافی بوده واس همچین ادم بی عقلی ...

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه گربه بود تو شرک نگاه مظلوم داشت مث اون میشم بعد طرفمم هی صداشو بلند و بلندتر میکنه فکر کنم اکثر خانوما اینطورین ولی اقایون ماشالا مگه کم میارن🥺

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          
مثلا برای مصاحبه کاری رفته بودم ی شرکتی... ک همه خانم بودن  داشتم با مدیر داخلی صحبت میکردم ی ...

واه این که خیلی ساده بود 

شوخی کرده دیگه 

من بودم میگفتم البته که من نمی ایستم مثل درخت کتک بخورم و اخر جمله م هم  میخندیدم

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

خب تو ام میگفتی چ خوب،منکه پایم،ازین ب بعد انقدر سیاهو کبودتون میکنم ک مردم ب انحراف بخورن وقتی کبودی هاتونو ببینن 

خب واکنشت خوب بود اتفاقا😅 حرفش چه مسخره بود

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

میگفتی اتفاقا دلم لک زده واسه کتک کاری از فردا روده کش و پنجه بوکسمو میارم😈

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

یا مثلا تو ی جمع خانوادگی نشسته بودیم 

مامانم داشت راجب اینکه من یکی از خاشتگارامو ب دلیل یکسری مسائل رد کردم پسر عمم با حالت مسخره گفت وااای کار دنیارو ببین نیکی ام خاستگار رد میکنه

میگفتی من خودم خواهرزاده بروسلی ام 😂

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
یا مثلا تو ی جمع خانوادگی نشسته بودیم  مامانم داشت راجب اینکه من یکی از خاشتگارامو ب دلیل یکسر ...

میگفتی تو دستمالو بگی اون گوهی ک خوردی از دهنت پاک کن 

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم