مونا0شعبان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 57 عنوان تر فند امپول زدن 262 بازدید | 9 پست دخترم پنج سالشه از امپول به شدت میترسه مریض شده و بدنش ضعیف شده نمیزاره امپول بزنیم براش خیلی گریه می کنه 1399/03/20 | 17:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلات۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 20869 عروسک یا هر چیزی که دوست داره براش بگیر من نه منم نه من منم😎
کاربر_چت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 4456 من پسرم میترسید...بعدکارتون پلوانان دوسداره ...میگفتیم توپوریاریی پهلونی شجاعی....پهلوناازآمپول نمیترسن ...یاشخصیت بتمن دوسداره اونم میگفتیم...دیگه ازآمپول نترسید....حتی جیکم نمیزنه موقع آمپول زدن😐 حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
مونا0شعبان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 57 من پسرم میترسید...بعدکارتون پلوانان دوسداره ... میگفتیم توپوریاریی پهلونی شجاعی.... پهلوناازآمپول ... من هرچی گفتم فایده ندار به خدا
کاربر_چت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 4456 گرفتم نمیاد میگه نمی خوام باهاش حرف بزن بگواگه نزنی خانوم دکترمجبورمیشه بیشترآمپول بنویسه دیرترخوب میشی ......آمپول بزن زودخوب شی بتونی بازی کنی...یابرات کاررتون میگیرم بازی میگیرم اینجوری حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
مونا0شعبان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 57 باهاش حرف بزن بگواگه نزنی خانوم دکترمجبورمیشه بیشترآمپول بنویسه دیرترخوب میشی ...... آمپول بزن زودخ ... من تمام سعی خودمو می کنم براش کلی جایزه هم در نظر گرفتم 😣
مونا0شعبان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 57 به نظر تون اگه به زور ببرمش به روحیاتش لطمه می خوره
کاربر_چت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 4456 به نظر تون اگه به زور ببرمش به روحیاتش لطمه می خوره لطمه که نه ولی استرس آمپول زدن دردش تابزرگ بشه داره...مثل من😑😑زورکی میبردن کوچیک بودم...الانشم که 27سالمه دکترآمپول میخوادبنویسه میترسم 😑 حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|