2777
2789
عنوان

چرا همیشه بیحالم

77 بازدید | 9 پست

دوماه بی‌حالیم بیشتر شده البته کم خونی دارم اما همیشه کارامو میکردم الان یه خونه رو مرتب کنم خوابم میگیره. 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص اهن میخوری دیگه؟

کنار قرص عدس پخته و اسفناج و خرما و موز خیلی استفاده کن

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

سلام دوست عزیز کم خونی رو میشه با اصلاح برنامه غذایی و سبک زندگی درمان کرد من مشاور طب سنتی هستم و با تشخیص مزاج شما میتوانم راهکار درمانی بدهم در صورتی که تصمیم به اقدام با این روش درمانی داشتید در واتس آپ به شماره ٠۹۱۳۸۲۵۵۴۸۴ پیام بدهید تا در اولین فرصت جلسه مشاوره تصویری براتون بگذارم.

منم.مثل شماام.چون قرنطینه موندیم تنبل شدیم یکاری میکنیم زود خسته میشیم

دیگه خیلی از خودم بدم میاد یا یه کاری میکنم خسته میشم قبلا اصلا اینطور نبودم

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  
دیگه خیلی از خودم بدم میاد یا یه کاری میکنم خسته میشم قبلا اصلا اینطور نبودم

منم اینطوریم حتی حموم میرم میام دستوبالم خسته نیشه الان آخرین باری ک رفتم بیرون یه هفته پیش بود میگم کاریم نداشته باشن بشینم خونه.چون زود خسته میشم نمیخوام کاری کنم

قرص اهن میخوری دیگه؟ کنار قرص عدس پخته و اسفناج و خرما و موز خیلی استفاده کن

میخورم اما چه فایده وقتی پ میشم اونقدر ازم خون میره سرگیجه میگیرم