2777
2789

کلا همیشه مناسبتا خیلی کادوهای خوب گرفتم.

ولنتاین و تولدا و روز مردا واقعا خوب هزینه کردم.تزیینات فراوون و خوشگلاسیون خونه

اما امسال دستم خالی بود فقط تونستم یه جفت صندل بخرم براش.البته اینم نه که بگی زشت باشه ها نه.خوبه خوشگله

اما حس میکنم در حدش نیست.

خوب خودشم بهم کم پول داد این ماه منم همرو نگه داشتم خرج نکردم.اما خب نشد کیک بخرم دیکه😔

بابام میگه ول کن دیگه اونم به جیبت نگاه میکنه توقع انچنانی نداره که

بچه ها صندل خیلی بده؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

نه کجاش بده... اون چقدر برای تولدت خرج کرد... یعنی ماهیانه ای بهت داده شده فقط یه صندل خب نباید توقع داشته باشه 

حالا چند خریدیش

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه خیلیم زیاده.بیخیال.

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه عزیزم خیلیم خوبه ، واسه کیکم بابا مامانت میتونن کیک بخرن بیارن خونت یه تولد با اونا بگیری

ب اونا نمیخوام بگم ک تو زحمت بیفتن کادو بخرن.چون ب کیک خالی بسنده نمیکنن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

چرا باید تو کادو بگیری همین که خودت هستی کادو هست😉

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
نه کجاش بده... اون چقدر برای تولدت خرج کرد... یعنی ماهیانه ای بهت داده شده فقط یه صندل خب نباید توقع ...

۸۵ خریدم.نه بقیش خرج کرایه شده خیلی رفتم خونه ی مامانم.

اون هیچی نخرید.تا همین دو هفته پیش لوازم ارایشم تموم شدخ بود.رفتم بخرم شد ۵۰۰ گفت اینم برا تولدت ک هیچی ندادم🙄

چرا باید تو کادو بگیری همین که خودت هستی کادو هست😉

همون😂😂😂

۸۵ خریدم.نه بقیش خرج کرایه شده خیلی رفتم خونه ی مامانم. اون هیچی نخرید.تا همین دو هفته پیش لوازم ار ...

چی بگم وقتی اون 500 برات خرج کرده باید پولت نگه میداشتی... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
صندل خوبه...ی کیک بخر یا درس کن 

اره شاید درست کردم

چی بگم وقتی اون 500 برات خرج کرده باید پولت نگه میداشتی... 

اخه کلا ۲۰۰ بود چی میشد خرید با ۲۰۰😩

من برا شوهرم ی شلوار جین خریدم ۱۲۰ کلی خوشال شد🤩

مبارکش باشه عزیزم