2777
2789
عنوان

من با یه کرونایی برخورد داشتم😔

183 بازدید | 14 پست
سلام.من دو روز پیش ماسک زده بودم و اجبارا رفتم بیرون.تو کوچه خانم همسایه رو دیدم.اونم ماسک زده بود بعد چنددقیقه صحبت گفت حس بویایی چشاییم از دست دادم.امروز کروناش مثبت شده😱😭حالا من ماسک زده اونم ماسک زده میشه گرفته باشم؟
یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فک نکنم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
نه اصلا  طرف كرونايي بوده اعضاي خانواده اش نگرفتنً شما بگيري  اصلا

همسرش گرفته بوده.بچش هم کوچیکه بدون علائم

انشاالله که نگرفته باشی تا دوهفته دیگه معلوم میشه. و قابل توجه اون عزیزانی که میگن  درگیر شدن ف ...

بویایی چشایی میگن واسه کروناس.البته این آزمایش داده

ما خودمون کرونا خفیف گرفتیم، خوب شدیم. شوهرمم میرفت بیمارستان، بخش کرونایی ها.

به تغذیه ات برس، میوه و آبمیوه فراوون، مبتلا که نمیشی،

اگه خدایی نکرده مبتلا بشی، خفیف میگیری بعدشم یه مدت مصونیت داری.

تازه من بیماری زمینه ای داشتم، دارم،

داروی خاص میخورم، که این دارو ایمنی بدنو ضعیف میکنه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟