elahebanoyeeshgh مدیر عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 446 عنوان به جوجه رنگی چی بدم چاق شه | مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 65 پست من کلا عاشق مواظبت از حیوونام تو خونمون گربه و یا کریم و گنجشک داریم حالا امروز جوجه رنگی داداشم اورده نمیدونم چی بدم بخوره قوی شع چیکار کنم نمیره 1399/03/20 | 13:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rasttaa عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 2556 خدایا چه خوشگله^^😍😍😍 اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...
elahebanoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 446 من بچه بودم دوتا جوجه رنگی خریدم پسرخالمم دوتا خرید انقدر اذیتشون کرد سریع کشتشون بعد من خواب میدیم ... خخخخ چه باحال بودن بیچاره پسرا اگه بدونن به چی شاهتشون دادی شش تیغه میکنن
mlisaa عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6298 این طفلک هرجور بخوای ازش نگه داری کنی میمیره میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
elahebanoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 446 ما هم ۸ تا مرغ داریم با ۴ تا جوجه خرگوش هم دارم خیلی به حیوانات علاقه دارم دو هفته یه بار ۵۰ تا تخم ... وای خوشبحالتون 😂😂کسب و کار راه انداختین
elahebanoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 446 این طفلک هرجور بخوای ازش نگه داری کنی میمیره اره ولی سعیمو میکنم نمیره ولش کرده بودن تو کوچه
rasttaa عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 2556 خخخخ چه باحال بودن بیچاره پسرا اگه بدونن به چی شاهتشون دادی شش تیغه میکنن 😂😂😂اخه دیدم ک اونجوری کردن میگم ارع تازه اسم یکیشون عقاب بود انگار ارث باباشو خوردم از بس بد نگاه میکرد😒😁یکیش خیلی ناز بود اون همون اول مرد متاسفانه فک کنم مریض بود بعد هی دوستاشو گم میکرد منم ب اروم میزدم ب پشتش با انگشتم پیدلشون میکرد 😍😂☹ اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...
kingboy عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 4831 این رو به موته دیگه.بهش حشره بده بخوره انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
mmoshtagh عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 3525 بهش ذرت خیلی ریز بده و حتما گرم نگه شون دار.من یه جوجه یه روزه رو سر همین سرما به کشتن دادمیکی رو هم بزرگ کردم شد خروس سفید. به شدت وحشی شده بود همه رو نوک می زد.
elahebanoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 446 چجوری کربه و یا کریم و گنجشک دارین؟ تو همه خونه ها میان ک بالای پکیجمون جا دریت کرده بابام هر ماه تخم میذاره بچه هاش بزرگ میشن میرن از ماام نمیترسن گربه امکه از وقتی دنیا اومد با ما بود الان سه ساله گنجشکم یه بچه هست فعلا نمیتونه پرواز کنه
soniya7777 عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 926 وای خوشبحالتون 😂😂 کسب و کار راه انداختین اره خیلی خوبه خخخخ دونه ای هزار تومن میفروشی پولی نیست ولی پول نتم در میاد خخخخ
mich عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 897 بزارش تو یه جعبه کارتون وقتی میخوان بخابن اونا غروب میشه میخابن دیگه😅 روزا هم اگه فضای آزاد یا جایی داری بزارش دونه و آب هم براش بزار بهش سر بزن ولی سرما و گرمای زیادی بهش نده😢مواظبش باش😢😢😅😅😅😂😂😂
elahebanoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 446 بهش ذرت خیلی ریز بده و حتما گرم نگه شون دار. من یه جوجه یه روزه رو سر همین سرما به کشتن دادم یکی ر ... خخخخ ای دلممیخواد این بزرگ شه وحشی شه فقط نمیره
elahebanoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 446 بزارش تو یه جعبه کارتون وقتی میخوان بخابن اونا غروب میشه میخابن دیگه😅 روزا هم اگه فضای آزاد ... خخخ خیلی باحالن میفتن دنبال ادم باشه مرسی