2777
2789
عنوان

دخترم از ديشب دل درد داره و يكسره بالا مياره بردمش دكتر آمپول داد،

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 24 پست
نون پنير بدم بخوره پس نميده؟

پسر من خیلی هوش خوراکه ماشالله اما این ویروس از پا انداختش .هیچی نمیخوره .برا اینکه ضعف نکنه منم پنیر ک دوست داره بهش میدم و سیب زمینی اب پز و ماست کته و ماست 

او ار اس جوشان گرفتم خوش خوراکه توی یه لیوان اب ریخام تو چند مرحله دادمش  کیدی لاکتم توی بیست ...

منم جوشانشو گرفتم كيدى لاكت هم دكتر گفت تو ماست بريز بده

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میخوره اره تو ماستم خوبه .من اولش از کرونا میترسیدم اما صبی حالش خوبه خداروشکر 

نه نترس ربتى به كرونا نداره،يك روزه خوب ميشه ميگه دكتر

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

بچها درمانش فقط حمام با آب سرده.من ۴ بار تو همین ماه ائطوراینطور شدم پسرمم ۲ سال و نیمشه دو بار اینطور شد تو همین ماه.با آب سرد یا متمایل به سرد حموم کنید و برنج سفید درست کتید با  ماست بخورین یا بدین بچه بخوره خوب میشین.فقطم یه روزه نگران نباشین فردا خوب خوب میشن