2777
2789
عنوان

خاله شوهر🔪💀😤

770 بازدید | 28 پست

حالم ازش بهم میخوره بیچاره حسود دختر خودش دیگ نزدیک نه ماهه بارداره ما اصن برامون مهم نیس اما اون تا فهمیده من باردارم هرکاری ک از دستش برمیاد داره انجام میده تا ی مشکل واسه من یا بچم پیش بیاد بخدا از خرافات گرفته تا رو مخ مادرشوهرم رفتن و بد کردنش با من مادرشوهرمم دل ازش نمیکنه دلم میخواد زنگ بزنم ب خالش هر چی از دهنم بیرون میاد بهش بگم دلم میخواد برم دخترشو خفه کنم حسود بدبخت بخدا هرچی مادرشوهرم کاری بکارم نداره این روانیم کرده بمیره راحت شم ایشالا هرچی واسه بچه من میخواد بخوره ب نوه خودش😑😑😑😤😤

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

به همسرت بگو

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به همسرت بگو

میگم چیکار میتونه بکنه اونم چشم دیدن خالشو نداره هرچیم ب مادرش میگ این خواهرت دوست ما نیس بازم مادرش میچسبه بهش

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

حساس شدی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
میگم چیکار میتونه بکنه اونم چشم دیدن خالشو نداره هرچیم ب مادرش میگ این خواهرت دوست ما نیس بازم مادرش ...

تو با شوهرت زندگی میکنی نه مادر شوهرت، همینکه همسرت از خالش خوشش نمیاد خیلی خوبه؛ هیچ کاری از دست خاله شوهرت بر نمیاد.

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!

خاله ی شوهره منم خیلی عوضیه پیر دختر..دوستای خودشو قبلا ب شوهرم معرفی میکرد شوهرم نمیخواست میگفت ن خوشم نمیاد..الان مطمعنم از من بدش میاد ب شدت..تو ی گروه خونوادگی هستیم همش درحال تیکه انداختن ب منه..ی بار شوهرم ی موفقیت تو کارش گرفت ترفیع گرفته بود تو گروه همه بهش تبریک گفتن بعد شوهرم گفت پشت هر مرد موفقی ی خانم خوبه دیدم همین خاله گفت اگه این نبود مطمعن باش موفق ترم بود منو میگفت عوضی..یا همش هرچی پیش میاد پای منو میکشه وسط..مثلا تو گروه عکس ی غذایی میذارن شوهرم گفت اح این چیه من بدم اومد بعد اون گفت تو واسه زنت ی چیز بهتر بگیر بقران من ذره ای تو گروه حرف نمیزنم..کثافط حالم ازش بهم میخوره

مگه چیکار میکنه؟

بگو چیکار نمیکنه دم ب دقیقه دعوا درس میکنه بین منو مادرشوهرم قبل عروسیم هنوز ن من جهزیه خریده بودم ن دختر خودش الکی ی لیست داده بود ب مادرشوهرم من اینارو خریدم ی جنگ بزرگ درست کرد اخه منم زیاد اعصاب ندارم زیر بار حرف زور و دخالت نمیرم اخرشم من زنگ زدم ب مادرشوهر دختر خاله شوهرم گفتم عروست جهزیه خریده گفت نه گفتم پس چرا مادرش اینکارا رو میکنه خلاصه منم رابطه اونا رو خراب کردم چون اول اون رابطه ما رو خراب کرد فقط بلده منو حرص بده اخرشم جهزیه من از مال اونم بهتر بود همه هم گفتن کارای اینجوری میکنه شده مادرشوهرم انگار😤😤😤

عزیزم سعی کن یبار با ادب متانت جوابشو محکم بدی جمعش کنی بشین فکن ب جواب و ی جواب خوب بده بهش 

درضمن الان حامله ای حساسی عین تو منم حساس بودم 

اما میدونی چیه؟؟؟؟بچه شبیه حرفای هیشکی نمیشه  و همون میشه ک توفک میکنی

اروم باش چندتاصلوات بفرس  ب ارامش بچت فکر کن 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
بگو چیکار نمیکنه دم ب دقیقه دعوا درس میکنه بین منو مادرشوهرم قبل عروسیم هنوز ن من جهزیه خریده بودم ن ...

وا مشکل روانی چیزی داره؟ احیانا دوست نداشته قبلا ک شوهرت با دختر اون ازدواج کنه؟ 

خاله ی شوهره منم خیلی عوضیه پیر دختر..دوستای خودشو قبلا ب شوهرم معرفی میکرد شوهرم نمیخواست میگفت ن خ ...

ای گل گفتی مشکل این گور ب گوریم همینه میخواس دختر اردک خودشو غالب کنه ب شوهر من همه جا هم میگفت دخارم نامزد فلانیه بعدش شوهرم خودش منو انتخاب کرد و ب اونم گفته بود اسم دخترت رو ننداز تو دهن مردم چون من نمیخوامش الانم زورش میاد ک شوهرم با من ازدواج کرده زندگیمونم از دختر خودش بهتره و شوهرمم بهم احترام میذاره و دوسم داره

وا مشکل روانی چیزی داره؟ احیانا دوست نداشته قبلا ک شوهرت با دختر اون ازدواج کنه؟ 

دقیقا همینه بخدا عکس دخترش رو ندارم عین اردک😑