من طبیعیشو استفاده کردم محشره.پوستمو صاف و سفید و نرم کرد الان از تنبلی نمیزنم😣😣😣
اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
هرشب قبل خواب.تا صبح میموند.صبح که به پوستم دست میزدم فوق العاده نرم شده بود
بله گلم من استفاده میکنم دوستام وابجیام هم گرفتن ... خیلی خوبه من روزی ی ذره ۳_ بار میزنم مرطوب کننده س و روشن کننده لک ها رو از بین میبره ..موقع اصلاح اگ بعد وقبل اصلاح بزنی دیگه جوش نمیزنی