2777
2789
عنوان

عمل بينيم دو روز افتاد جلو بياين كمكم كنين براتون صلوات ميفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 107 پست

چون نیاز داری که عمل کنی حتما انجام بده.فکر نمیکنم خیلی اذیت بشی و مطمئنا تو اعتماد به نفست و بهتر و زیبا شدن چهرت خیلی تاثیر میزاره.دوستان من که بینیشونو عمل کردن به پزشک گفتن طبیعی عمل کن بیش از اندازه سر بالا و عروسکی نباشه خیلی خیلی خوب شدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هرکیو دیدم عمل کرده سنشو کمتر نشون داده،،نترس عزیزم منم ماه بعد عمل دارم،به خوشگلیه بعدش فکر ک ...

ممنون خيلي اروم شدم 😢🌹🌹🌹

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

ی سوال

جراح بینی هنگام عمل میتونه تزریق ژل هم انجام بده؟؟؟ یا در حیطه کاریش نیست!؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

چون نیاز داری که عمل کنی حتما انجام بده.فکر نمیکنم خیلی اذیت بشی و مطمئنا تو اعتماد به نفست و بهتر و ...

ممنون عزيزم منم همين رو گفتم بر همتون صلوات فرستادم دعام كنيد😢🌹🌹🌹🌹🌹🌹

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
ی سوال جراح بینی هنگام عمل میتونه تزریق ژل هم انجام بده؟؟؟ یا در حیطه کاریش نیست!؟

بله دكتر من انجام ميده

سن رو حیلی میاره پایین ...من یک ماه پیش عمل کردم درد نداره .....خیلیرو صورت تاثیر داره پ زیبا میشی ب ...

ممنون عزيزم يعني بيبي فيس تَر شدي😍

ممنون عزيزم منم همين رو گفتم بر همتون صلوات فرستادم دعام كنيد😢🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ممنونم عزیزم.حتما دعات میکنم گلم.انشاالله میای همینجا تاپیک میزنی زیبایی فوق العاده من بعد از عمل بینی😉😉😉

عزیزم توکل برخدا کن و با خیال راحت برو عمل کن. اونقدر بعدش زیبا میشی که با خودت میگی ای کاش زودتر رف ...

ممنون ازتون عزيزم دعام كنين من روزه دارم برا همتون دعا ميكنم خيلي اروم شدم

من پارسال قرار بود عمل کنم بینیمو که پرسو جو کردم یه خانم ک عمل کرده بود تو بازی تو عید سه سال پیش دسته تنیش میخوره دماغش و نصف میشه از وسط قشنک کجه دکترام نتونستن خوبش کنن چون میکفتن همه چربی و   دماغ رفت بود تو عمل و استخونم خیلی تراشیده بود..کاریش نتونستن بکنن.اما دماغ طبیعی هر چی بشه باز میشه با عمل بهتر کرد شکلشو شکستگیشو ..طبیعی عمل کن نازک نکن اصلا

🥰🤱🏻
بله عزیزم میشه چرا نشه  حتی من شنیدم کسی که بینی گوشتی داره حتما باید بعد زایمان عمل کنه چون مم ...

منظورم اینه اذیت شدن بعد عمل چقدره ؟درد داره خیلی؟

واسه کسایی که مامان نمیشن یه صلوات بفرس