2777
2789
بیشتر توضیح بده شخصیت احساساتی و مهرطلب داری؟ یعنی وقتی مجرد بودی هم وابسته مادر پدرت بودی مثلا؟ دا ...

نه اونموقع هم محبت میخواستم...........و بهم محبت هم میشد...اما الان همون محبت رو میخوام....اما دریغ از یک ریزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره صبر کن استارتر جواب بده می گم من یه آدم وابسته بودم الان به هیچکس وابستگی ای ندارم

کوشی دختره گل..........راهنماییمون کن.......

من سره کارم دیر جواب میدم.... ولی شماها راهنماییتون رو کنید......

یه سوال واسه جمله ی آخر... بعضیا می گن هر چی کم محلی کنی بیش تر دوست دارن بعضیا می گن کم محلی ک ...

ببین منظورم از کم محلی این نیست که مثلن باذوق برات هدیه میخره محل ندی یا پیشنهاد میده برید بیرون خودتو بگیری و نری منظورم اینه درطول روز زیاد زنگ نزن بزار اون اول حالتو بپرسه بعد تو حالشو بپرس بهش نچسب تا زنگ میزنه یا اس میده سررریع جواب نده توی هر 4یا5بار تماس یبار بگو میبخشید سرم شلوغه میشه بعدن خودم تماس بگیرم بعداز چن ساعت تماس بگیر منظورمو متوجهه شدی ببین باچندتا مثال گفتم که متوجهه بشی آهان یه چیز دیگه اینکه وقتی چیزی میخره ذوق نشون بده غذاهای خوب بپز ولی درعین شوخ بودن و شاد بودن سنگینم باش این تجربه چندین ساله منه😉

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

اول از همه اینکه استقلال عاطفی یه پروسه زمانبره و یه شبه اتفاق نمی افته این خبر بد

خبر خوب هم اینکه از استقلال مالی راحتتره و صفر تا صدش دست خودته

چیزایی که می گم لازمه وقت گذاشته شه براش برا همین کسایی که بچه دارن یا کار خونشون زیاده شاید نتونن انجام بدن ولی اگه بچه نداری یا سرت خلوتتره می تونی حتما

باید خودتو دوست داشته باشی حالا چه جوری؟حسابی برا خودت وقت بذار. اگه تا الان مثلا یه ساعت برا خودت وقت می ذاشتی و بقیه شو مشغول کار خونه یا بیرون یا حتی معاشرت بودی بیخیال شو، شروع کن از تنهاییت لذت بردن. دستاورداتو با خودت مرور کن چیز خاصی لازم نیست باشه بحرانایی که ازش عبور کردی مهارتی که داری یکی اشپزیش خوبه یکی سلیقه ش خوبه یکی درسش خوب بوده هرچی قطعا اگه بگردی نکات مثبت تو خودت پیدا می کنی

یه پروژه شخصی تعریف کن. اصلا چیز پیچیده و بزرگی نیست، مثلا بگو من از امروز به مدت سی روز قراره نقاشی یه صندلیو بکشم و بعد از سی روز پیشرفتمو ببینم. قراره سی روز هرروز ۱۰ صفحه کتاب بخونم. میتونی نیم ساعت وقت بذاری یا سه ساعت بستگی به خودت داره. اسمون به زمین اومد صندلیتو بکش و پروژه شخصیتو انجام بده. درکنار اینا، نیاز عاطفیتو قرار نیست تعطیل کنی مدام به خودت بگو این یه چیز عادیه و وظیفه همسر یا اطرافیان منه که تامینش کنن.ازش بخواه و بهش بگو اگه انجام داد که چه بهتر نداد خودت اون کارو برا خودت انجام بده

نهایتا اگه خیلی نیاز داشتی از کس دیگه مثلا بشنوی "دوستت دارم" یا قربون صدقه، از یه دوست همجنست بخواه تو این پروسه همراهیت کنه. اونم قبول نکرد من هستم به من بگو:)))

در کنار اینا، هروقت گوشی دستت بود از مطالعه زندگی زنای مستقل غافل نشو، فیلماشونو ببین اگه خواستی اسماشو بهت میگم تاثیر زیادی تو بالا بردن اعتماد به نفس داره

والا به من گفتن کم محلی کن خوبه .اما کم محلی کردم اون دیگه کلا بی خیالم شد و سرد شد

ببین منظورم از کم محلی این نیست که بی توجهه باشی و سرد و خشن برا یکی از بچه ها بامثال توضیح دادم بالا بخون ببین منظورم اینه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

ممنون عزیزم برای توضیحات و مثال هایی ک گفتی ❤

خواهش میکنم🌹

عالئیییییبییبی

😍😍😍