2777
2789

منم همین حسو نسبت به مشکلات خانوادگیم دارم

دوسدارم اونقدر بیخیال باشم که فقطو فقط اهمیت بدم به خودم...

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دایورت کن😂

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

خودتو مشغول یه هنر بکن من میرفتم خیاطی خیلی خوب بود همه اش سرم گرم بود و وقت کم می‌آوردم بعدم خسته میشدم میخوابیدم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر توضیح بده شخصیت احساساتی و مهرطلب داری؟ یعنی وقتی مجرد بودی هم وابسته مادر پدرت بودی مثلا؟ دا ...

من همینی که میگید هستم ینی کلا قبلش هم از پدر و مادرم انتظار داشتم میشه راهنماییم کنید

چرا واقعن ما خانوما اینجوری هستیم.من خودم شاغلم خونه و ماشین دارم.از نظرماالی خیلی مستقلم ولی از نظر عاطفی وابستم بااینکه میدونم بعضی وقتا بهت کم مهری میشه و همه انتظاری از من دارن ولی من همچنان خواهان توجهه همسرم هستم خیلی سعی کردم از نظر عاطفی مستقل بشم و همین باعث شده همسرم بهم بگه مغرور ولی یه چیزی رو کشف کردم هرچی کم محلی کنی بیشتر دوست دارن

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

چرا واقعن ما خانوما اینجوری هستیم.من خودم شاغلم خونه و ماشین دارم.از نظرماالی خیلی مستقلم ولی از نظر ...

یه سوال واسه جمله ی آخر...

بعضیا می گن هر چی کم محلی کنی بیش تر دوست دارن

بعضیا می گن کم محلی کردی ک اون سرد شد...

حد و حدود این کم محلی یه چ جوریه عایا؟ 🙄

چرا واقعن ما خانوما اینجوری هستیم.من خودم شاغلم خونه و ماشین دارم.از نظرماالی خیلی مستقلم ولی از نظر ...

والا به من گفتن کم محلی کن خوبه .اما کم محلی کردم اون دیگه کلا بی خیالم شد و سرد شد