2777
2789
عنوان

شوهرم میگه کروناداری

533 بازدید | 71 پست

خانماتوروخدابیاین بگین ایناازعلاعم کرونا؟بچه نوزاددارم

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خب تو هم داری

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
تب شدید داری؟

نه بچم داره،من چندروزه ابریزش بینی عطسه شدید،هیچ بویی نمیبرم مزه هارم خوب نمیفهمم

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی
رعایت مگه نمیکردی؟😐 من ۳ماهه از خونه بیرون نیومدم    

اونقده بدم میاد تا وقتی میشنون کرونا داری بهت طعنه میزنن که مراعات نکردی!!!!

آخه تو از کجا میدونی بنده خدا

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
رعایت مگه نمیکردی؟😐 من ۳ماهه از خونه بیرون نیومدم    

چندباررفتم بیرون باماسک ودستکش

نه بچم داره،من چندروزه ابریزش بینی عطسه شدید،هیچ بویی نمیبرم مزه هارم خوب نمیفهمم

حتما فردا تست بده

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️