2777
2789
عنوان

چندش ناک ترین خاطرتون چیه😖😖😂😂✌

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 84 پست
مو تو غذاي رستوران  ادامه بدم؟😑

واییییی من بودم میبردم میزدم تو سر صاحب رستوران🙄

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

من یادمه دوران دبیرستان.تو کوچه یه موش مرده دیدم خیلی بزرگم بود لنتی،از دمش گرفتم اوردم تو مدرسه میچرخوندم،همه به چشم جزامی نگاهم میکردن،جالب تر از اون اومدم برم دستامو مایع بزنم بشورم دیدم مایع ندارن تو سرویس مدرسه.با همون دستای کثیف تا ظهر سر کردم تومدرسه

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندسال پیش خونه خالم بودم ماه رمضونم بود۱۳ سالم اینا بود.موقع سحر اومدم سریع اب بخورم اذان نگه دخترخالمم همونجا از خواب پاشده بود تو لیوان اب خورد واسه منم همون تو ریخت تا لیوان اب و اوردم بالا ک بخورم انقددددر بو دهن میداد لیوانه ک چندبار عوق زدم.هنوز ک هنوزه باورم نمیشه یکی انقدر دهنش بو بده ک لیوان بو بگیره.تو عمرم دیگه دهنی کسی و نخوردم حتی مامانم 

خدایا میدونی ک دار و ندارمی..پس خودت مواظبم باش

منم یه بار سر کلاس دانشگاه داشتم با دوستم حرف میزدم یه دفعه یه پشه از این بزرگا(مگس فک کنم) رف تو دهنم

فقط با سرعت خودمو رسوندم دشویی دانشگاه عوق زدم پشه با هرچی خورده بودم اومد بیرون🙈😂

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
فالوده میخوردم  از توش بچه سوسک در اومد

واااییییییی نگوو

مامان بزرگم هم یبار کلوچه کشمشی خورده توش تخم سوسک بوده 😓😓😓الان هروفت بخوایم اذیتش کنیم میگیم کلوچه کشمشی برات میخریم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

اب هویج میگرفتم یبار

هر چی اب میگرفتم رنگش فرق داشت و کم میومد بیرون

گفتم این همه اب گرفتم چرا کم بود

بعد گفتم بازش کنم دوباره ببندم رهگاه خروجی اب هویج یکم هویج بود کشیدم بیرون یه سوسک بزرگ در اومد

من😭

دستم😨

دلم میخواست دستمو قطع کنم

لعنت ب سوسک اخه اون جا بود رفته بود

دیگه با اون ابمیوه گیری چیزی اب نگرفتیم😕

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

داشتم اب پرتقال میگرفتم خونه مامان بزرگم یادم رف بشورم 2کیلو پرتقال اب گرفتم بعدش سرش رو برداشتم ی س ...

اه چه بد😦

افتادن گو شیم تو چاه دستشوئی😖

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣داداشم یبار ساعتشو انداخته بود اون تو

بچه بودم رفتیم مسافرت مامانم دوتا کلمند گذاشته بود کنار هم تو ماشین یکیش اب بود اون یکم گوشت گاو گذاشته بود یخ روش ریخته بود من بازی کرده بودم خیلی تشنم بود بعد رفتم از تو کلمند اب بردارم اشتباهی یه لیوان خون خوردم یخ بود نفهمیدم ته لیوان نگه کردم دیدم 😷😖😫😫☠☠

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶

تو جرعت  حقیقت زردچوبه زدن رو پوست لیمو شیرین دادن خوردم 😫

هنوز دلم اشوب میشه یادم مباد 🤣

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
جوگیر شدم آبی که مادرشوهرم خورده بود و نصفش مونده بود تو جمع خووردم اووونم کی من!!!!! که لیوان خونمو ...

😶😶😶جوگیر نشو دیگه خواهشا

بچه بودم رفتیم مسافرت مامانم دوتا کلمند گذاشته بود کنار هم تو ماشین یکیش اب بود اون یکم گوشت گاو گذا ...

آییییی مادررررر😭😭😭

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop