بچه ها من یه دختر دارم که الان ۳سال و۹ ماهش هست کاملا هم دختر مستقلی هست. حالا شوهرم یه چند وقتی هست گیر داده میگه بچمون بزرگ شده بیا یکی دیگه بیاریم آخه کجاش بزرگ شده؟ از طرفی هم همش خواهرشوهرم میگن نیاری تا بره کلاس اول. حالا احساس میکنم اگه باردارشدم جز شوهرم هیچکس دیگه ایی خوشحال نمیشه. از طرفی هم من درسم تازه تموم شده وضع مالیمون هم پس از یه مدت سختی الان خیلی خوب شده در واقع الان دارم یه نفس راحت میکشم دوست ندارم دوباره دغدغه هام شروع بشن. کرونا هم که هست دیگه بدتر نمیدونم چطوری شوهرم رو متقاعد کنم که فعلاصبر کنیم
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
بدبختی اینجاست که من جلوگیری ام هم با قرص هست حالا قرص هام تموم شدن هرچی بهش میگم برام از داروخانه بگیر نمیگیره موندم چیکارکنم
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت