2777
2789

وزنت رو کم کن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنت که خوبه

من ۱۶۳ ام وزنم ۶۶ بود الان ۷۱ ام

بعد دوزایمان شکمم افتضاح شده

هرروز حلقه میرنم فقط کمرم باریک شده شکمم همونجور افتاده و بد ریخته

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار
واقعا پیشنهاد بدین من قدم 167و وزنم 58 ولی باز پهلو شکم دارم همه میگن شکم اوردی بارداری هرچی میگم تا ...

بچه ها من خیر سرم مربی ورزشم. این همه پلانک  میزنم تاثیری نداره یه هفته ورزش نکردم کلی چاااق شدم ۴ کیلوووو😭😭😭

بعد از حلقه دراز نشست برو

حلقه و دراز و نشست به مهره کمرت اسیب میزنه گلم 

بچه ها من خیر سرم مربی ورزشم. این همه پلانک  میزنم تاثیری نداره یه هفته ورزش نکردم کلی چاااق شدم ۴ کیلوووو😭😭😭

کالری شماری همراه با پیاده روی و حلقه

با بچه های دو ساله نمیتونم از خونه در بیام ولی در هفته ۸ ساعت ورزش سنگین میکنم 

بچه ها من خیر سرم مربی ورزشم. این همه پلانک  میزنم تاثیری نداره یه هفته ورزش نکردم کلی چاااق شد ...

وای خیلی وزنت میره بالا من یکم اشتهام رفته بالا دارم چاق میشم فعلا 58ولی اونم فقط شکمم

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین