2777
2789
عنوان

یه سوال نیمه شرعی

146 بازدید | 10 پست

همین الان فکرم مشغول شد من مادر شوهرم از اول توقع داشت ک من مدام برم خونشون و اونم بیاد خونمون و بمونه خونم البته تویه شهریم نزدیکیم و تنها هم زندگی نمیکنه من ولی تو خانواده ای بزرگ شدم که اینجوری نبودن و دوست ندارم هفته ای یک بار میرم خونش و ماهی یا دوماهی با بچه هاش دعوتشون میکنم البته پارسال دو سه روز خونم موند ولی بعدش دیگه رو ندادم که بمونه اینم بگم از هرچیزیم ایراد میگره و امار همه چیو به دختراش میده و مدام میگه من باید برم و بیام خونه بچه هام و اصلا خونه من دست ب سیاه سفید نمیزنه ولی خونه دختراش همه کار میکنه ولی مدام به رو میاره ک من نمیام خونتون و تو نمیخای بیام خونتون و کلی دعووا درست کرد سر این موضوع همشم میگه کاش یه عروس مث خودت گیرت بیاد حالا به نظرتون کارم اشتباهه؟گناهه؟احترامشم خیلی دارم.ببخشید طولانی شد

نه بذار نفرین کنه دلش خنک شه

نفرین به عروسا نمیگیره،همه دلمون خونه نفرین زیاد میشنویم خدا هم محل نمیده عادت داره

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.متاسفانه بعضی آدم بزرگها احترام خودشونو حفظ نمیکنند.اگرایشون تنهابود خب ثواب بودکه بیاد پیشتون.اماحالاکه خودش همسروزندگی داره و نزدیکین آخه چه اصراریه بیادبمونه.شماکاراشتباهی نمیکنی.ادامه بده تاخودش ازگفتنش خسته بشه

نه مهم نیست.

اگر احترامشو داری و خودت دعوت میکنی لزومی نداره بیاد شب بمونه. کار نکردنشم خونه شما بزار رو حساب سن و سال برات مهم نباشه. 

همیشه و همه جا هم سعی کن هر نظر مخالفی که میخوای بدی یا هر رفتار مخالفی میخوای انجام بدی از سمت شوهرت جلوی خانواده ش سر بزنه.بین خودتون حل و فصلش کنید و بعد شوهرت عنوانش کنه تو هیچ وقت طرف ماجرا نشو.

شما فرهنگهاتون باهم متفاوته همییین.هیچکدوم اشتباه نمیکنید عزیزم

دقیقا خیلی متفاوته ولی خب اخه دختراش اصلا با اقوام شوهرشون رابطه نداره یکیشون اونم کم ولی همش باهمن و مامانشون مدام خونشونه اونوقت مادرشوهرم توقع داره خونه منم همینجور بیاد ولی من میگم خونه دختر و عروس فرق داره آدم خونه دخترش راحت تره خب دخترشم باش راحته ولی من خیلی اذیتم حتی درازم جلوشون نمیکشم وقتی بمونه واقعا سختمه مخصوصا که به هرکاریم دقت میکنه یه چیز توش دربیاره به من میگفت تو عقد تو مشکل داری مریضی ک کارای خونه و اینا بلد نیستی 

سلام.متاسفانه بعضی آدم بزرگها احترام خودشونو حفظ نمیکنند.اگرایشون تنهابود خب ثواب بودکه بیاد پیشتون. ...

منم میگم اگ تنها بود یه چیزی ولی همسر داره و بچه تو خونه وقتی هم میمونه حتما باید دو شب یا بیشتر بمونه دوشب کمتر نمیمونه بخدا صبونه ناهار شام اماده براش میاوردم و میبردم بلند نمیشد بشقابشو جمع کنه جاشو مینداختم صب جمع میکرد اخرشم رفت خونه برام حرف در اورد منم نزاشتم بمونه دیگ ینی چیزی نگفتم فقط تعارف نکردم اونم توقع داره التماسش کنم بمونه نگمم گله میکنه 

منم میگم اگ تنها بود یه چیزی ولی همسر داره و بچه تو خونه وقتی هم میمونه حتما باید دو شب یا بیشتر بمو ...

کارخودتوکن.بهش توجه نکن.بزاربگه تا ناامیدبشه.شل بشی دیگه توهر مسئله ای روشش همین بحث کردن میشه

دقیقا خیلی متفاوته ولی خب اخه دختراش اصلا با اقوام شوهرشون رابطه نداره یکیشون اونم کم ولی همش باهمن ...

بازم بذار پای فرهنگش.سخت نگیر عزیزم.زندگی کن و شااااد باش گلم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
نه مهم نیست. اگر احترامشو داری و خودت دعوت میکنی لزومی نداره بیاد شب بمونه. کار نکردنشم خونه شما بز ...

بخدا حتی یبار سر یه چیز که خودش حرف زور میزد ازش معذرت خواهی کردم دستشو بوسیدم خیلی احترامشو دارم میوه میگیریم براش میبرم مرغ سبزی هرچی گوشت همش نه ها گاهی ولی این موضوع رواعصابمه میگم نکنه گناه میکنم الانم خاهرشوهرم میخان بیان نزدیک ما توقع داره میاد خونه دخترش بیاد خونه ما بعدش 

بخدا حتی یبار سر یه چیز که خودش حرف زور میزد ازش معذرت خواهی کردم دستشو بوسیدم خیلی احترامشو دارم می ...

شما اگر هر خوبی کردی بخاطر خدا کردی. اما اینو از من بشنو خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند. وقتی خیلی ببری بیاری بپزی بشوری یا برعکس تو هی بری اونجا حد و حدودا از بین میره همه چی قروقاطی میشه. نکن خواهر من. ماشالا هزارماشالا دختر هم که دارن برا راه انداختن امور.شما همین که زحمتت رو دوش اوشون نباشه خودش محبت هست. نه زیاد اونجا باش که توقع بشه زیاد بیان خونه ت. نه توقعی از کسی داشته باش. 

من پسر و عروس سراغ دارم که فقط مادر و پدرشوهر رو میدوشن و میکنن خرج یللی تللی. والا همین که زحمتمون رو دوششون نیست با بدهی و طلب خودمون داریم میسازیم جنگ و بحثمون مریضی و گرفتاریمون براشون نیست. خودش موهبتیه براشون.