2777
2789
بچه چیه بخدا همش دردسره مخصوصا تو ای جامعه هیچوقت دلم نخواسته داشته باشه هیچووووقت 

نگو وقتی وقتش میرسه دلت میگیره از نداشتنش خدا قهرش میاد اجی

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که ماه بعد نینی تو دلته.اگه نماز نمیخونی شروع کن به نماز خوندن وچله سوره یس بردار و هر شب اق ...

چرا نماز میخونم درسته شیطونم ولی نماز اولین حرفمه فقط یکم اعصاب ...ناراحت دارم دکتر گفته از اعصابتع

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین
نگو وقتی وقتش میرسه دلت میگیره از نداشتنش خدا قهرش میاد اجی

خیلی دلم میخواد بعضی وقتا دوس داشته باشم اما نمیدونم چرا نمیتونم... خیلی اذیتم از این موضوع ... بیشتر واسه شوهرم چون خیلی باهام حرف میزنه تا بچه دار بشیم .. هم میترسم مادر خوبی نباشم هم شوهرمو نمیدونم چکار کنم 

من خرابم بنشین زحمت آوار نکش...نفست باز گرفت این همه سیگار نکش:)
خیلی دلم میخواد بعضی وقتا دوس داشته باشم اما نمیدونم چرا نمیتونم... خیلی اذیتم از این موضوع ... بیشت ...

خلاصه هیچ وقت اینو نگو ایشالله خدا مهر بچه رو تو دلت جا کنه برای منم دعا کن منتظرم تا زودتر ب حاجت دلم برسم

خلاصه هیچ وقت اینو نگو ایشالله خدا مهر بچه رو تو دلت جا کنه برای منم دعا کن منتظرم تا زودتر ب حاجت د ...

ایشالله برسی عزیزم ❤

من خرابم بنشین زحمت آوار نکش...نفست باز گرفت این همه سیگار نکش:)
یکساله ک خیلی استرس دارم بنظرتون مال استرس نیس ک باردار نمیشم؟؟؟؟

چرا استرس اعصبانیت برای اقدام سمه دکترم گفت

چرا نماز میخونم درسته شیطونم ولی نماز اولین حرفمه فقط یکم اعصاب ...ناراحت دارم دکتر گفته از اعصابتع

خوش به حالت من بعضی مواقع میخونم.ایشالله که درست میشه و شماهم یه نینی خوشمل میاد توی دلت