2777
2789

خیر سرم دیروز رفته بودیم عروسی (بچه ها نزنینم خلوت بود با فاصله نشسته بودن همه) ایشالااااا عروسی خودم🤭😍 بگید آااامییییییییییییین😂

ی خانمی هس من میشناسمشون این پسرش ۴ ۵ سال پیش شمارمو از ی جا گیر آورده بود اومد پیش داد بهم من قبول نکردم گذشت حالا دیشب تو عروسی ننش درست نشست روبروم از اول عروسی تا آخرش بهم نگا کرد برمیگشتم میدیدم زل زده فامیلاش هرچقد گفتن بیا اینور پیش ما ببین چقد جا هس گف الا و بلا نمیام جوونه هاااا😂 منم خیلی معذب میشم اینجور موقع ها پیشونیم سنگین میشه انگار سنگ میزارن روش ابروهامم میره تو هم هر کارم میکنم باز نمیشه. بعد شام ک نتونستم با اون نگاها بخورم ،مختلط شد مردا اومدن اونجام با مردا روبرو بودم حس میکردم یکی داره نگا میکنه اصلا نمیدونستم کجا رو نگا کنم اینوری میشدم ننش اونوری مردا کلا زمینو نگا کردم تا آخر نمیدونستم چیکار کنم کجارو نگا کنم کم مونده بود بلرزم اونقد زمین نگا کردم خوابم میومد البته پسر طرفم اونجا بود میترسیدم نگا کنم فکر بد بکنه ننش یا خودش☹☹☹☹😂😂😂😂 اونجا فهمیدم چقد من حقیرم. چرا اینقد معذبم آخه من با اینکه اونایی ک اونجا بودن برام مهم نبودن ولی...

چرا من اینجوریم بچه ها چیکار کنم این رفتار مزخرفمو ترک کنم ینی چی آخه من فردا عروس شم چیکار باید بکنم برم زمین؟😡😡

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

ممنون میشم اگ واسه براورده شدن حاجتم صلواتی دعایی خلاصه هرچیزی ک از دستتون برمیادبخونید😘😘

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیلی نداشت نگاهتو بدزدی، الکی ب خودت سخت میگیری 

ازین ب بعد تو همچین موقعیت هایی از خودت بپرس خب چرا؟! خب ک چی؟! واسه چی باید خودتو معذب کنی؟! تهش ب جوابی نمیرسی راحت تر میشی 

اول اینکه آااااااااامممممییییین😊

دوم اینکه عزیزم باید تمرین کنی که هم اعتماد به نفست رو ببری بالا هم به نگاه های دیگران اهمیت ندی....😊

من خودمم زن عموم از وقتی به خواستگاری پسر عموم جواب منفی دادم باهام سر سنگینه آدم جمع های فامیل اذیت میشه😅🤷🏻‍♀️

لطفا اکانت پاک شود
دلیلی نداشت نگاهتو بدزدی، الکی ب خودت سخت میگیری  ازین ب بعد تو همچین موقعیت هایی از خودت بپرس ...

بخدا میپرسم از خودم من اصلا از اونا خوشم نمیاد کلا از مجلسی ک توش بودم خوشم نمیومد حتی جرئت نکردم پاشم برقصم حیف اون لباس و اینا😑😑😑

اول اینکه آااااااااامممممییییین😊 دوم اینکه عزیزم باید تمرین کنی که هم اعتماد به نفست رو ببری بالا ...

قربونت برم تو تنها کسی بودی ک گفتی آمیین ایشالا توام ب خواسته هات برسیییییییی😘😘😘😘😘

دوس دخترش تو عروسی بود اتفاقا😂😂😂😂

خخخخ پس برای چی معذب بودی من بودم بیشترخودمو نشون میدادم 

من پسرعممم خیلی خاطرمو میخواست منم ...ولی مامانش مخالف ازدواج مون بود حالا ازدواج کردم با شوهرم نه با اون 2هفته پیش عقد داداشم بود ما رو بزنید همه باهم مختلط بودن😒پسرعممم بود چون دایی زن داداشم میشد شوهرمنو کشوندن وشط برقصه قشنگ رقصید منم سوت واینابراش میزدم پسرعممم همش نگاهم میکرد شوهرم که رقصش تموم شد پسرعممم خودش اومد وسط نمیدونی چه جور رقصید از یه طرف شوهرم نگاهم میکرد از یه طرف پسرعممم همه به زنش میگفتن شوهرت یه چیز زده امشب منم برای پسرعممم خوشحالی کردم دلش نسوزه من به شوهرم نگفتم خواستگارم بوده لامصب شوهرمو دفعه اول تحویل نگرفته بود شوهرم بهم گفت این چرا با من این مدلی بود منم گفتم خواستگارم بود

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
خب خودتو با گوشی سرگرم میکردی یا پشت بهش میشستی

پشتم ب دیوار بود اصن نمیشد جامو عوض کنم من اون خانومرو میشناسم فکر میکرد با پسرش دارم چت میکنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂