2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت از روی نبض مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 31226 بازدید | 62 پست
درکت میکنم ولی راه دیگه ای نیست من دوتا بارداریم از زمین تا اسمون حالتهام فرق میکرد نبض و ضربان قلب ...

من سر پسرم همش چیزای ترش میخوردم و آبدوغ خیار و قورمه و آش

اما سر این دوغ نمیتونم بخورم یه بار خوردم دو روز سر درد داشتم

همش شکلات و شربت میخورم

عزیزم به سونو هم نمیشه اعتماد کرد چه برسه به این احتمالات من همه روشهارو امتحان کردم هربار متفاوت بود سون ان تی احتمال پسر داد انومالی که باید دقیقتر باشه گفت دختره ولی خیلی مشخص نیست یه سونو جنسیت دیگه دادم با نشون دادن اندامش قطعی گفت پسره من دوتا هم دختر دارم این سومیه هر سه بار بارداریم مثل هم بود هیچ تفاوتی نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به سونو هم نمیشه اعتماد کرد چه برسه به این احتمالات من همه روشهارو امتحان کردم هربار متفاوت بو ...

اول از همه سلامتیشون مهمهه.

اما آدم‌دوست داره زوووودتر جنسیت و بفهمه

اول از همه سلامتیشون مهمهه. اما آدم‌دوست داره زوووودتر جنسیت و بفهمه

بله اول سلامتی ولی جنسیت واسه من خیلی مهم بود چون تعیین جنسیت کرده بودم و سلفری دادم که گفته بود پسره وقتی انومالی احتمال دختر داد تعجب کردم

من از دکترم پرسیدم گفت زیاد درست نیست تشخیص از روی نبض جنین

چرا درسته مال جنینت چندتا بود بگو بگم

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

به زردی میزنه

عه کرنر شد که خخخخ

.اگ آبی کمرنگ باشه پسره.

یه روش دیگم هست.میگن زن باردار نباید بفهمه من الان چجور یادت بدم خخخخ

ما جوری ک زن باردار نفهمه یکمی نمک رو سرش میریزیم.اگ پیشونیشو خاروند بچه دختره از دماغ تا چونه پسره

عه کرنر شد که خخخخ .اگ آبی کمرنگ باشه پسره. یه روش دیگم هست.میگن زن باردار نباید بفهمه من الان چجو ...

اره این درستهه ما خیلی امتحان کردیم  به فامیل هاتون بگو وقتی تو حواست نیس این کارو کنن

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡