عزیزم به سونو هم نمیشه اعتماد کرد چه برسه به این احتمالات من همه روشهارو امتحان کردم هربار متفاوت بود سون ان تی احتمال پسر داد انومالی که باید دقیقتر باشه گفت دختره ولی خیلی مشخص نیست یه سونو جنسیت دیگه دادم با نشون دادن اندامش قطعی گفت پسره من دوتا هم دختر دارم این سومیه هر سه بار بارداریم مثل هم بود هیچ تفاوتی نداشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از دکترم پرسیدم گفت زیاد درست نیست تشخیص از روی نبض جنین
چرا درسته مال جنینت چندتا بود بگو بگم
هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡
عه کرنر شد که خخخخ .اگ آبی کمرنگ باشه پسره. یه روش دیگم هست.میگن زن باردار نباید بفهمه من الان چجو ...
اره این درستهه ما خیلی امتحان کردیم به فامیل هاتون بگو وقتی تو حواست نیس این کارو کنن
هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡