2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردی چی خوردی

گفتم که روزی یه بستنی. ویتامین ای و زینک اضاف کرد دکترم. البته یه قوطی پودر اتومام هم خوردم

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

من هفته ۲۳ ام از هفته ۱۸ تا الان ۵ کیلو اضاف کردم دکترم گف زیاده کم بخور اگ کم بخورم بچم وزن نگیره چی؟؟گف میوه و لبنیات بخور 🙁

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
من هفته ۲۳ ام از هفته ۱۸ تا الان ۵ کیلو اضاف کردم دکترم گف زیاده کم بخور اگ کم بخورم بچم وزن نگیره چ ...

عزیزم دکترت کاملا اشتباه کرده همین بلا سر دختردایی من اومد دکترش الکی گفت رژیم بگیر باورت میشه بچش با وزن ۲۱۰۰بدنیا اومد وویی آدم میترسید نگاش کنه ..اما دکتر من با وجود اینکه تا موقع زایمان ۲۴کیلو اضافه کردم گفت اصلا اشکالی نداره تازه گفتم رژیم بگیرم گفت ابدا بچت کم وزن میشه منم تا میتونستم می‌خوردم بیشتر هم برنج ماکارونی سیب زمینی و نون می‌خوردم ماه آخر هم هرروز ی دلستر ی بستنی و ی لیوان حبوبات می‌خوردم هفته ۳۹زایمان کردم نوزادم وزنش ۴/۶۵۰بود همه تعجب کرده بودن خدارو شکر الانم ی ماهشه ۶کیلو هست اگه قندرو مشکل فشار  نداری اصلا و ابدا رژیم نگیر 

از رژیم دوران بارداریم بگم چون مطمئنن براتون خیلی سواله مثل خودم که همش از این و اون می‌پرسیدم ...صبا پنیر گردو تخم مرغ یا عسل ارده یا حلوا هر کدوم از اینا رو که میخواستم بخورم با دوتا نون بزرگ می‌خوردم دوباره ساعت یازده اینا حدود پنج تا میوه متفاوت می‌خوردم دوباره ساعت یک و خورده ای ناهار می‌خوردم که هرروزیا  گوشت یامرغ و یا  ماهی بود کنارش بلااستثنا هم کنارش سیب زمینی بود با دوتا بشقاب برنج دوباره ساعت چهاراینا ی نون و یکم پنیر یا خامه با چایی بود دوباره شب ی چیز خورشتی با دوتا نون و دوباره آخر شب یا ی تیکه بزرگ کیک یا ی نون کامل با تیکه گوشت کبابی ...دلستر هم نیم ساعت بعد غذا می‌خوردم بعد هرشب هم قبل خوابو هرروز یک ساعت بعد صبحونه هم ی لیوان شیر با پنج تا خرما می‌خوردم ..یادت باشه وقتی شیر یا پنیر یا لبنیات مصرف میکنی حداقل از دوساعت قبل تا دوساعت بعدش هیچ چیز آهن دار مصرف نکنی چون مانع جذب کلسیم میشه ..کلسیم و لبنیات بخصوص شیر تو بارداری هرچقدر بیشتر بخوری مستقیم رو استخون بندی و قد بچت تاثیر داره من که زیاد خوردم ماشاالله بچم موقع تولد ۵۸ثدش بود یکماهگیشم تازه بردم ۶۷بود قدش دکتر میگه ماشاالله ماشاالله فوق العاده قد بلنده 

بستنی هم بیشتر قیفی و لیوانی بخور ب هیچ وجه از اینایی که تازه میزنن استفاده نکن چون اصلا ازپاستوریزه بودنش آدم مطمئن نیست از همون بستنی قیفی یا لیوانی یا کاکائویی که مغازه ها از کارخانه میارن استفاده کن