بچه ها به نظرتون چه کار کنمحای من بودید چه کار میکردید؟قضیه اینه چند روز تعطیلی با همسرم و. خانوادش رفتیم بیرون شهر خانواده شوهرم با اینکه پدرش فوق العاده زن ذلیل هست ولی مادرش و داداش شوهرم یه جورایی به شدت موافق مرد سالاری و حرف حرف مرده و ...دعوامون سر هیچی بود من به شوهرم که فرداش قرار بود. بریم پیش خانوادم گفتم که کی میریم شوهرم جلوی اونا هی ادا در میاورد بلند بلند. حرف میزد با لحن داد که من نمیام میخوای بری خودت برو و بابات به من تیکه میندازهو ...میخواست به خانوادش حالی کنه من هم اره منم بهش گفتم بلند حرف نزن میدونی من زنی نیستم که جوابتو ندم اینو که گفتم و خانوادش شندیدن شوهرم خیلی لجش گرفتشوهرم در حالت عادی خوبه اگه خانوادش روش اثر نگذارن ،گفت من نمیام هر کاری میخوای بکن منم ساک بچمو با کیف امدم بزارم ماشین امدم و. با داد و فریاد گفت سویچ و بده و برو. هر غلطی میخوای بکنی بکن برو گم شو و کلی فوش جلو خانوادش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجور مردارو هرچی تو سری خور تر باشی بدتر رفتار میکنن فک میکنن خبریه جلو روی خانوادش حسابی تحقیرش میکردی میگفتی تو تنهایی خوب موش میشی ولی اینقدر عقده ی خودنمایی داری الکی جلو ننه بابات فاز مردسالاری بر میداری ولی نمیدونی که چقد حقیر و کوچیکی تو چشمم...قشنگ با خاک یکسانش میکردی بعدم میرفتی خونه بابات
با مردا لج و لجبازی نکنین که عاقبتش همینه.زبان مردا خط و نشون کشیدن و ضایع کردنشون جلوی خانواده نیست.دیگه هر مردی قلقی داره.خودت زبون همسرت رو بهتر میفهمی