2777
2789
عنوان

برای عروسی داماد باید چقد طلا بخره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 43 پست
اره منم میخوام ببینم

چ سرویسی مدنظرته برای عروسیت؟

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
باش😍☘️ ولی پسرتو دیوونه میکنم ار بس اذیتش میکنم و کرم میریزم😁

من عهد کردم هر کی عروسم بشه از گل نازکتر نگم بهش چون مادر شوهر خودم نمگفت خدا بیامرز در ضمن طلا های خودم روهم بدم به عروسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون ۴ تا النگو و نشون وحلقه طلا باشه سرویس نقره باشه بده🤔🤔🤔

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍
 من عهد کردم هر کی عروسم بشه از گل نازکتر نگم بهش چون مادر شوهر خودم نمگفت خدا بیامرز در ضمن طل ...

منو بگیر تازه دوتا بچه هم دارم نمیخواد منتظر نوه باشی😌😂

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
 من عهد کردم هر کی عروسم بشه از گل نازکتر نگم بهش چون مادر شوهر خودم نمگفت خدا بیامرز در ضمن طل ...

خوشبحال عروست😍همشو نده بهش یکم هم بذار واسه خودت😅به عروست حسودیم شد🤓

چرا بد بشه خوبه دیگه

ما رسم داریم سرویس هم طلا باشه ولی خب تو این گرونی پسر از کجا بیاره اول زندگیش میگم شاید اطرافیان چیزی بگن😑😑

یه صلوات واسه حاجتم میفرستی خدایا یه حس پاک و واقعی و دوطرفه بین منو اونی که بهش علاقه دارم قرار بده بهم برسیم و خوشبخت بشیم😍😍😍
عکساشو میفرستی😍عاشق طلام

دم دست نیست عزیزم 

پستتو ذخیره میکنم فردا شب میخام برم مهمونی میارمشو حتما برات میفرستم 😘

زندگی خیلی قشنگه     با غم خرابش نکنیم😍😍
دم دست نیست عزیزم  پستتو ذخیره میکنم فردا شب میخام برم مهمونی میارمشو حتما برات میفرستم 😘

وای مرسی حتما تگم کن😍😍😍

من طلا عربی بابام برام زیاد اورده از کویت چون خاصه همه دیدن و یادشونه  ولی نامزدم ک نمیتونه&nbs ...

عزیزم اگه دوست داری نامزدت کوچیک نشه جلو بقیه و یه خودیم نشون بده 

و پولم نداره 

یکی از طلاها خودتو عوض کن  بعد بده شوهرت تا همونو بیاره برات 

وای مرسی حتما تگم کن😍😍😍

اینو پدر شوهرم سر عقد بهم داد  

سرویسه کامله  دسبند و گوشواره و انگشتر 

مادر شوهرمم النگو بهم داد 

صب‌کن ببینم تو گالریم از سرویس خودم و بقیشون دارم 

اینو پدر شوهرم سر عقد بهم داد   سرویسه کامله  دسبند و گوشواره و انگشتر  مادر شوهرمم ...

خیلی خوشگله ب گردنت خیلی میاد