2777
2789
عنوان

امروز بی بی چکم مثبت شد اما درد تخمدان دارم + عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2689 بازدید | 23 پست
ای بابا منم از همین میترسم علائم بارداری رو دارما درد سینه ، تکرر ادرار ، گرفتگی زیر شکم شما علامت د ...

عزیزم بارداربودم ولی کیستم داشتم دردم به خاطر کیست بود.بعددکترا هی بهم میگفتن بارداریت خارج رحمیه .ولی بارداریم خوب بود اون که توتخمدانم بود کیست بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم شور میزنه ۳۳ سالمه سه ماهه اقدامم  دعا کن گلم  ممنونم

ببین اولا سه ماه چیزی نیست بعدم علت اصلی باردار نشدن خیلیا استرسه بی خیال بشی باردار میشی برای همین ناخواسته ها زیادن 😄😄 چون آدم فکرشو نمیکنه استرس نداره و میشه

ببین اولا سه ماه چیزی نیست بعدم علت اصلی باردار نشدن خیلیا استرسه بی خیال بشی باردار میشی برای همین ...

اخه اولین بچه همیشه سخته ، لامصب نمیاد😂🤦‍♂️

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
عزیزم بارداربودم ولی کیستم داشتم دردم به خاطر کیست بود.بعددکترا هی بهم میگفتن بارداریت خارج رحمیه .و ...

آهان من بد متوجه شدم فکر کردم باردار نبودی و کیست بوده فقط خب خدا رو شکر یه خیالم راحت شد انشالله که خیره

اخه اولین بچه همیشه سخته ، لامصب نمیاد😂🤦‍♂️

من سر پسرم هم چون اصلا آدم استرسی ای نیستم با بار اول اقدام بعد از دوسال ازدواج باردار شدم یعنی دوسال جلوگیری حتی قرص هم میخوردم بعد قرص و قطع کردم همون ماه باردار شدم ولی کل ماه و درگیر علائم نبودم یادم میاد سرگیجه داشتم ولی حواسم نبود اقدام کردم یعنی بهش فکر نمیکردم اما خب باردار بودم شما هم فقططططط استرس و حذف کن نتیجه شو ببین انشالله این ماه تاپیک بارداریتو زدی منو تگ کن😉😍

من سر پسرم هم چون اصلا آدم استرسی ای نیستم با بار اول اقدام بعد از دوسال ازدواج باردار شدم یعنی دوسا ...

ممنون گلممممممممم

ان شالله ، شاید استرسش بخاطر سنم باشه وگرنه شاید منم بهش فکر نمیکردم

التماس دعا مهربونم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
ممنون گلممممممممم ان شالله ، شاید استرسش بخاطر سنم باشه وگرنه شاید منم بهش فکر نمیکردم التماس دعا ...

عزیزمی اما خب بدون استرس قطعا نتیجه میگیری امتحان کن نگران سنت نباش اینجوری خدای ناکرده بیشتر طول میکشه بسپار به خدا😍😍

مرسی نگران بودم البته الان یکی از دوستامون کیست داشتن باز ترسیدم نمیدونم امیدوارم مثل شما مشکلی نباش ...

انشالله مشکلی نیست گلم 🥰⁦❤️⁩

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.