2777
2789

بستگی به مدلش داره

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من عاشق مشکی طلاییم😍

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
تم نداریم فقط بادکنک و استند

شما چقدر میخوای هزینه کنی

بچه ها توروخدااااااا بیاید

طلایی ومشکی خیلی قشنگه😍😍😍

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
من عاشق مشکی طلاییم😍

تولدمنم مشکی و طلایی بود😍😍😍

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
نه خواهرم بچس.😚

ای جان مبارک باشه ..پس رنگارای شاد عالی میشه مخصوصا قرمز ..سفید ......طلایی

ای جان مبارک باشه ..پس رنگارای شاد عالی میشه مخصوصا قرمز ..سفید ......طلایی

فدات .نقره ای صورتی چطوره؟؟ نوجوانیه؟

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا🙂 ‌کاربری واگذار شده 
تولدمنم مشکی و طلایی بود😍😍😍

خیلی خوشگله چقدر هزینه کردی