2777
2789

والا اولین بارم بود شنیدن ندرسه مذهبی و اینا که خیلی ام‌ازش تعریف میکردن راضی بود کسی که دخترش اونجا بوده کلاس اول شما چیزی میدونید؟ 

من دوستم دوره راهنمایی میره خیلی عالیه

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون چه فرقی داره؟

مثلا کادر مدرسه همه مذهبی به درساشون سخت گیری میکنم پیگیرن مثلا غیر انتفاعی میمونه

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
ااا اون‌ چه فرقی داره چیکارا میکنن یعنی؟  چه‌پایه ایه

پارسال پیش بود و امسال می‌ره اول.خانوداده محور  و اخلاق محوره.اموزش های دینی غیر مستقیم دارن 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اره منطقه ۱۸ این سمت ازین چیزا ندیده بودم والا من

مدرسه های خوب و گرونی هستند 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
مثلا کادر مدرسه همه مذهبی به درساشون سخت گیری میکنم پیگیرن مثلا غیر انتفاعی میمونه

همشون نه لزوما.مثلا مدرسه پسرم درس اولویت چهارم مدرسست.بچه ها کیف میکنن تو مدرسه😂😂😂😂

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲