2777
2789
عنوان

شوهرم بهونه گیر شده

492 بازدید | 14 پست

دوسه روزه که از کارم انصراف دادم به خاطر بچه م و شرایط زندگیم،حالا شوهرم همش بهونه گیر شده و قیافشو کج کوله میکنه برام تا چیزی میگم میگه برگرد سر کارت که اینقدر به همه چی گیر الکی ندی درحالی که به خدا اینا بهونشه از اینکه دیگه سرکار نمی رم ناراحته اون موقع که کار میکردم اصلا بهم کمک نمی کرد کارتمم دستش بود .الان خیلی احساس آرامش و راحتی دارم اگه شوهرم با رفتاراش ناراحتم نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدعادت شده.محل نذار ارزش نداره  بخودت سختی نذار اصلاتوزندگی

آره واقعا من احمق از راحتی و رفاه خودم میزدم ولی نه تنها قدر نمی دونست الان یه جوری رفتار میکنه که انگار من زن گرفتم و وظیفه ی منه خرج اونو بدم.

آره واقعا من احمق از راحتی و رفاه خودم میزدم ولی نه تنها قدر نمی دونست الان یه جوری رفتار میکنه که ا ...

اصلا و ابدا اینکارو نکن .هرچقد سختی میکشی اونم بایدهموقد سختی بکشه

من خودم شاغلم اصلاحقوقم دراختیار نمیزارم و حتا ازهمسرمم میگیرم

حقوقم پس انداز و طلا.گاهیم قسط وام و لباس و اینا

حقوق همسرمم گذران زندگی 

🖤

عزیزم شوهرت پوررو تشریف داره اول که وظیفه زن نیست بیرون کار کنه بعدم شوهر منم همین بوذ اوایل میرفتم سرکار بعد دیگه نرفتم تازه وقتی هم نمیرفتم اصلا ازش پول نمیگرفتم از پس اندازهای خودم خرج میکردم بعد هی میشنست پا میشد با رفتاراش نشون میداد مثلا میخواست بره سرکار من خواب بودم بلند میگفت وای دوباره ساعته زنگ خورد حوصله ندارم با منت میرفت بعدم هی بهم میگغت نمیخدای دنبال کار بگردی منم یه بار اب گاکی ریختم رو دستش گفتم اول که وظیفه من نیست کار کنم بعدم کیری سرکار سرمن منت نذار من بخوام میرم سرکار نخوامم نمیرم الانم اصلا دلم نمیخواد برم خیلی ناراحتم کرد منم خیلی تند جوابشو دادم الان مثله ادم میره مثله ادم برمیگرده ولی خب من هنوزم ازش خیلی توقع مالی ندارم کلا جوری بزرگ نشدم که بخوام هی طلب پول کنم از کسی

عزیز منم بدعادتش کردم خودم قبول دارم اینو.    

هرچی میکشیم از بی تدبیری خودمونه 

من کامانم خانه داره همچین از زروز اول بابامو عادت داده به چی خریدن که الان شده وظیفه اول و اخرش یعنی واسه خودش چیزی نمیخره ولی واسه مامانم باید بخره 

یکی برمیگرده به تدبیر زن و یکی هم برمیگرده به شعور و تربیت مرد