2777
2789
عنوان

برای تو مینویسم

50 بازدید | 2 پست

اونچیزی که من با عمرم بدست آوردم

وقتی جوون بودم دوست داشتم هر کس دیگه‌ای باشم به جز خودم. دکتر برنارد گفت اگر توی یک جزیره تنها بودم، مجبور می‌شدم به همنشینی با خودم عادت کنم. گفت باید با خودم کنار بیام. با تمام عیب و نقص‌ها، ما خودمون عیب و نقص‌ها را انتخاب نمی‌کنیم. اونا بخشی از وجود ما هستند و باید باهاشون کنار بیایم

نیمه اول آبان۹۳

دخترکم فقط کافیه باخودت کناربیایی و دوست‌شی بااونچه که در درونت داری.

چه تومهمونی چه توی تنهایی چه هرجای دیگه‌یی

مامان خیلی جاها نمیتونست تتهاباشه و مدام میرفت پیش بقیه حتی گاهی شاید میچسبید.

شاید صفت بدی نباشه اما مامان نمیخاستش.

حالا یادگرفته باخودش بهش(به خودش) خوش بگذره.

دختر عزیزم همیشه خوبیهای خودتو مرور کن و خودتو دوست داشته باش بی‌دریغ.

ویرایش اول ۲۷مرداد۹۷

ویرایش دوم ۱۶تیر۹۹

وقتی جوون بودم دوست داشتم هر کس دیگه‌ای باشم به جز خودم. دکتر برنارد گفت اگر توی یک جزیره تنها بودم، مجبور می‌شدم به همنشینی با خودم عادت کنم. گفت باید با خودم کنار بیام. با تمام عیب و نقص‌ها، ما خودمون عیب و نقص‌ها را انتخاب نمی‌کنیم. اونا بخشی از وجود ما هستند و باید باهاشون کنار بیایم

سالها گذشته از روزی که تصمیم گرفتم برای تو بنویسم 

من خیلی تغییر کردم،اطرافیان براشون عجیبه،اما من نه

چون میدونم چقدر تلاش کردم ...

تراپیست خوبم و تمرینایی که بهم میداد و چندساله که میرم مرتب و مرتب

دوست خوب و آگاهم و مراوده باهاش چقدر سطح منو توی همه زمینه‌ها بالا برد

روی دیتاهایی ورودی ذهنم آگاه بودم این چندسال

وووووو

روی خودم متمرکز بودم و واقعا تلاش کردم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.