بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یکی دو ماه اخر صبحا یکم دونه رازیانه میریختم قاطی چایی و دم میکردمو میخورم
الان چشما دخترم حالتش قشنگی داره و برق میزنه
همه میگن همه صورتش یه طرف این چشما یه طرف
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
من. سر بچه اولم کندر خوردم بیش فعال شد سز بچه دومم از ماه شش که بچه زیباییش شکل میگیره چون محرم صفر بود سرکارم خرما زیاذ بود روزی شش هفت تا بچم به شدت صبوره و البته سیاه درحالیکه ما ژنمون سفیده ولی مهم نیست همین که صبوره برام میارزه
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
بارداری من برای پسرم زیادلبو خوردم بااناروگلابی بخدا موقعی دنیااومد همه دهنشون بازمونده بود چون خودمم سبزه بودم ولاغر،سنم هم پایین بود،انگاری هلو بود الانم خیلی خوشکل ترازدخترمه
قول میدم کنارت بمونم و به تک تک رویاهامون برسیم.تا ابدو یک روز کنارتم...ℳ...