2777
2789
عنوان

وسايل مورد نياز بيمارستان

223 بازدید | 24 پست

سلام مامانا براي سزارين مواد خوراكي براي بعدش با خودم چي ببرم؟؟بخاطر كرونا نميخام اونجا چيزي بخرم ميخام هرچي لازمه الان تهيه كنم و ضدعفوني كنم،چي بايد بخورم؟ ميشه تجربتون رو بگيد ممنونم 

عشقم دخترم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حدود ۲۴ساعت فقط سرم بهت میزنن بعد اونم سوپواینچیزا کمپوت اناناس اب هلو بخررببر یکمم نسکافه اگه بی حسی از کمری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
یعنی انقد زایمان راحته؟ ک از قبل برنامه ریزی میکنین براش؟ پس چرا من آنقدر میترسم😂

باید با برنامه باشی بدونی چکار کنی چکاررنکنی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
یعنی انقد زایمان راحته؟ ک از قبل برنامه ریزی میکنین براش؟ پس چرا من آنقدر میترسم😂

كي گفت راحته؟؟؟؟ كارايي ك لازمه بايد قبلش انجام بدين ديگه

عشقم دخترم❤️

خرما کمپوت گلابی اناناس انجیر بیسکوییت فلاکس چایی البته بعد از سزارین تا چند ساعت نمیتونی چیزی بخوری فقط سرم ولی بعد از اون اول میگن آبمیوه و کمپوت بخور من جای تو باشم نونم میبرم خواهرم داشت اگر گرسنگی غش میکرد نمیذاشتن چیزی بخوره فک کن چقد قبلش ناشتایی چقد بعدش خب ضعف میکنی اگر کسی نزدیکت هست بگو برات کاچی بپزه بیاره البنه به خواهرم صبش بیمارستان دادن ولی الان نمیشه اوضاع کروناییه

من دوهفته پیش سزارین شدم روزه قبلش زنگ زدم بیمارستان گفتن چیزی نیارید خودمون همه چیز میدیم، ولی من خوراکی برای همراهم بردم، شبه اول که جز اب میوه و سوپیکه دادن رو نتونستم بخورم، صبحش صبحونه خوردم، اگه میتونی عسل ببر که با چای یا ابه جوش بخوری، ابمیوه و اب هم زیاد بخور که توی دفع مشکلی نداشته باشی

كي گفت راحته؟؟؟؟ كارايي ك لازمه بايد قبلش انجام بدين ديگه

نمی دونم من همش میگم نه ماه حاملگی مساوی نه ماه زجر کشیدنه مخصوصا موقعه بچه ب دنیا ک میاد من البته خودمم باید دیگه کم کم اقدام کنه یهو خدا نکنه قسمت نشه بچه دار نشم 

از هر طرف بگیری ک بچه دار بشی یا نشی خطرناکه😐