2777
2789
عنوان

موی پسرونه

1519 بازدید | 22 پست

سلام من خعلی دلم میخاد پسرونه موهامو کوتاه کنم.مامانم میگن بد میشی و باید هی بری آرایشگاه😑یکی زده خیلی خوشگل شده بود.و من میخم برم دبیرستان.تو دبیرستان موهای کوتاه مد هس یا بلند.یه تصمیمی هم داشتم وقتی مهر شد دبیرستان رو سبکش رو دیدم چجوریه بعد برم کوتاه کنم یا بلند بزارمشون.خیلی هم بلند نیس تا کمرمه یعنی کللل کمرمو نمیپوشونه. اینم بگم ک صورتم بیضی هست. شما صورتتون چه شکلیه و اگه پسرونه زدین خوشگل شدین و بهتون اومد؟

تعداد رای : 17
نظرسنجی
چون صورتت بیضی زشت میشی و نزن
6
35%
به نظرم خوب میشی
6
35%
صبر کن تا مهر
5
29%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرونه بزن ولی مدلی که به ثورتت بیاد.منم میخام پسرونه بزنم اتفاقن و مطمعنم هستم بهم میاد

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
من که خیلی راضیم  اگه موهات پره عالی میشه

پر و لخت.

اگه موهات فرفری یا پفن خیلی چیز جالبی نمیشه

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

به دبیرستان چ ربطی داره اخه. 

به نظرم اگه خیلی دوس داری بزن ببین چجوری میشه بهت میاد یا نه. من صورتم گرده و پیشونیم کوتاه پسرونه خیلی بهم میاد ولی بازم تو کل عمرم ۲۴ سالمه ، کلا ۳-۴ بار اینجوری زدم

من بچه بودم همش کوتاه میکردن موهامو

ولی خودم عاشق موهای بلندم🤩الانم کمی بلنده

فکر میکنم به صورتهای گرد موهای کوتاه بیشتر میاد

نری بدی با ماشین برات بزننا😐جدیدا مد شده

بدددم میاد😐

البته اگه دوس داری برو ولی خو من خوشم نمیاد😐

بگو چشم😕😂

خدابزرگه😌

استارتر جان چه ربطی به دبیرستان رفتن داره؟؟

شما اگر دوست داری موهات رو پسرونه کنی انجامش بده.

درضمن درسته مدرسه و دبیرستان یک جامعه کوچک هست اما مد شدن و....رو نداره.

توی نت درباره نوع مدل هایی که به صورت بیضی میاد سرچ کنید.

با عکس بهتر میتونید تصمیم بگیرید.

موفق باشید 🍃🍃🌷🌷

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا بر منتهای میل خود کامران شدم🌷

اگه موهات لخت

یا حالت داره 

خوب میشه

ولی به قول مامانت هر دوماه یک بار باید بری و مدلش رو تمدید کنی

اینو گوگل کن ببین

چند ساله رو بورسه

Pixi haircut

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊